uz novu frizuru novi look

Posle drastične promene frizure – stil za zavodnice: Mala crna haljina zbog koje se Pariz okretao za slavnom lepoticom

0

Nakon što je pre nekoliko dana iznenadila fanove ofarbavši prepoznatljivu tamnu kosu u plavu, manekenka je na jednoj reviji podsetila zbog čega je dizajneri obožavaju.

Kendal Džener na Nedelji mode u Parizu
Kendal Džener na Nedelji mode u Parizufoto: Tim Regas / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Aktuelna Nedelja mode u Parizu okupila je veliki broj poznatih ličnosti, među kojima su i holivudske zvezde poput Dženifer Garner, ali su svakako najzapaženije manekenke.


Jedna od najpoznatijih i onih kojima su paparaci neprestano za petama jeste i model Kendal Džener, koja je u Grad svetlosti stigla pokazavši novu frizuru – kao platinasta plavuša.


Iako se nije našetala na pistama i do sada je imala samo jednu reviju, već je na francuskim ulicama fotografisana u nekoliko zapaženih modnih izdanja, ali nesumnjivo najveći utisak ostavila je prilikom šetnje Parizom u maloj crnoj haljini.

 

Kendal Džener u maloj crnoj haljini brenda The Row, na reviji ove kuće tokom Nedelje mode u Parizu
Kendal Džener u maloj crnoj haljini brenda The Row, na reviji ove kuće tokom Nedelje mode u Parizufoto: Stephen Crawshaw / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Utisak je fenomenalan zahvaljujući kreaciji iz nove resort kolekcije modne kuće The Row, koja odiše vanvremenskim glamurom, a upravo se na reviju pomenutog brenda Kendal uputila kada su je primetili fotografi.

U pitanju je model do kolena i bez rukava koji ima širok i okrugao izrez, tako da otkriva ključne kosti. Figura je naglašena zahvaljujući kroju, koji daje telu oblik peščanog sata, a Kendal je svoje izdanje "začinila" crnom pismo-tašnom i naočarima za sunce.

 

Kendal Džener u maloj crnoj haljini brenda The Row, na reviji ove kuće tokom Nedelje mode u Parizu
Kendal Džener u maloj crnoj haljini brenda The Row, na reviji ove kuće tokom Nedelje mode u Parizufoto: Aissaoui Nacer / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Kada je reč o obući, manekenka je odabrala jednostavnu obuću prikladnu za svakodnevne i svečanije prilike – cipelice koje podsećaju na baletanke, a zapravo imaju minijaturnu kitten štiklu, kao i oštar vrh za elegantniji izgled.

 

Kendal Džener u maloj crnoj haljini brenda The Row, na reviji ove kuće tokom Nedelje mode u Parizu
Kendal Džener u maloj crnoj haljini brenda The Row, na reviji ove kuće tokom Nedelje mode u Parizufoto: / SplashNews.com / Splash / Profimedia

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Naš kreator kritikovao mlade

 

makonda-tracker