da li liče?

Ima 30, lep je kao anđeo i mnogi mu predviđaju još veću karijeru od tetkine: Kako izgleda bratanac Kristi Tarlington?

0

Mladi model izgleda poput Diznijevog princa.

Kristi je jedan od najpoznatijih top modela
Kristi je jedan od najpoznatijih top modelafoto: Steve Eichner / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bratanac slavnog top modela iz 90-ih Kristi Tarlington uspešno korača stazama svoje tetke, postajući sve prepoznatljivije ime u svetu modelinga.

 

Trenutno je aktivan na modnim pistama na Nedeljama mode u Milanu, Parizu i Njujorku, gde je učestvovao na revijama za prestižne brendove poput Giorgia Armanija, Boss-a, Fendi Couture-a, Emporio Armani-a i Bottega Veneta.

 

Džejms Tarlington ima 30 godina, a zbog specifičnih crta lica mnogi mu ne bi dali više od 19.

 

Stasiti momak dugačke svetlosmeđe kose i prodornih plavo-zelenih očiju, svojim izgledom i šarmom potpuno je očarao svet visoke mode.

 

Iako je svoju karijeru prvobitno započeo u svetu bejzbola, povreda ga je preusmerila ka modelingu, čime je odlučio da prati korake svoje tetke, inače jedne od najpoznatijih supermodela svih vremena.

 

Visok je čak 187 centimetara, a njegov sada već prepoznatljiv hod i držanje brzo su ga vinuli u sam vrh modne industrije.

 

Na žalost mnogih dama, Džejms je zauzet i već neko vreme uživa u emotivnoj vezi sa koleginicom Paulom Soarez.

 

Džejms izgleda poput modernog princa iz Diznijevih crtanih filmova, a samopouzdanje kojim zrači čini ga još zanimljivijim za javnost.

 

Džejmsov otac, slikar i umetnik, takođe je uticao na njegovu estetiku i kreativni izraz, što je verovatno dodatno oblikovalo njegov osećaj za stil i modu.

 

Mladoj manekenskoj nadi mnogi predviđaju blistavi uspeh, a neki se usude da idu toliko daleko da kažu da će imati čak i veću karijeru od svoje slavne tetke.

 

1 / 5 Foto: EPA-EFE/CAROLINE BLUMBERG

 

Kristi Tarlington je tokom 90-ih bila na vrhuncu slave, postajući zaštitno lice mnogih prestižnih modnih kuća poput Calvin Kleina i Versacea.

 

Njihov blizak porodični odnos igrao je ključnu ulogu u Džejmsovoj odluci da se posveti modnoj industriji, a Kristi mu je pružala podršku od samog početka.

 

Kristi, poznata po svojoj prefinjenoj lepoti i uspešnoj karijeri, ne samo da je ostavila neizbrisiv trag u industriji mode, već sada prati uspeh svog bratanca koji hrabro korača njenim stopama​

 

Kristi je oduvek važila za jednu od najlepših
Kristi je oduvek važila za jednu od najlepšihfoto: Valdmanis / United Archives / Profimedia

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Srpski telohranitelj o Naomi Kembel

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker