praktično i elegantno

Mogu je kopirati žene od 18 do 88 godina: Sarajevski stajling Meg Rajan koji je ostao u senci kritikovane sive haljine

0

Američka filmska zvezda Meg Rajan uživala je ovih dana u glavnom gradu Bosne i Hercegovine, a dok svi pričaju o njenom izdanju za crveni tepih, to nije bila jedina aktivnost slavne glumice.

foto: Imago / Alamy / Alamy / Profimedia
foto: Imago / Alamy / Alamy / Profimedia

Holivudska glumica Meg Rajan (62) proteklih dana bila je najveća zvezda jubilarnog 30. Sarajevo Film Festivala, na kom joj je uručeno priznanje Srce Sarajeva, za izuzetan doprinos filmskoj umetnosti.


Uvek nasmejana glumica izrazila je veliku zahvalnost i na ovoj počasti i na pozivu, a u danima nakon svečane ceremonije bila je česta tema na društvenoj mreži Iks zbog stila za crveni tepih.


Meg je nosila skupocenu haljinu brenda Emilia Wickstead i Prada mokasine, a iako neki smatraju da je morala da se obuče svečanije, glumica u svakom slučaju demonstrirala svoj uobičajeno fantastičan stil.

I dok se pričalo o ovoj kreaciji, Meg je imala još neke aktivnosti u okviru SFF-a, pa je tako učestvovala u uzbudljivoj diskusiji na masterclass-u, na kom je pred publikom pričala o ključnim aspektima svoje karijere i novom filmu "What Happens Later", u kom je i glumila i potpisuje režiju.

 

Meg Rajan tokom diskusije na 30. Sarajevo Film Festivalu
Meg Rajan tokom diskusije na 30. Sarajevo Film Festivalufoto: Imago / Alamy / Alamy / Profimedia

Za ovu priliku, glumica je odabrala još jedan pouzdan stajling s kojim je nemoguće pogrešiti – casual business chic kombinaciju savršenu za dnevne i poslovne prilike.

 

Rajanova je ponela crne pantalone visokog struka i ravnih, ali nešto širih nogavica, u spoju sa crnim blejzerom strukiranog kroja.

 

Meg Rajan tokom diskusije na 30. Sarajevo Film Festivalu
Meg Rajan tokom diskusije na 30. Sarajevo Film Festivalufoto: Antonio Balic / CROPIX / imago stock&people / Profimedia

Da njen stajling bude još efektniji, tu je jednostavna bela majica, ultrapraktičan komad koji može da se iskoristi u nešto formalnijim izdanjima poput ovog, a sve je upotpunila kožnim kaišem crne boje i decentnim nakitom.

 

U galeriji se podsetite sive haljine Meg Rajan koja je pobrala negativne kritike.

1 / 6 Foto: Nemanja Nikolić

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Premijera serije "Sablja" u "Sarajevu

 

makonda-tracker