mnoge je razočarala

Kažu da je stilom uvredila Sarajevo: Proverili smo kako se Meg Rajan inače oblači za crveni tepih i evo šta smo pronašli

1

Dok fanovi čuvene glumice ističu da su razočarani time što se "nije potrudila" za crveni tepih Sarajevo Film Festivala, mnogi kažu da bi za neku priliku u Holivudu nosila nešto sasvim drugačije. Zato nas je zanimalo kako Meg Rajan inače izgleda u svečanim prilikama.

Meg Rajan je glavna zvezda ovogodišnjeg Sarajevo Film Festivala, gde je dobila nagradu Srce Sarajeva za izuzetan doprinos filmskoj umetnosti, a danima kasnije priča se samo o njenom modnom izdanju.
Meg Rajan je glavna zvezda ovogodišnjeg Sarajevo Film Festivala, gde je dobila nagradu Srce Sarajeva za izuzetan doprinos filmskoj umetnosti, a danima kasnije priča se samo o njenom modnom izdanju.foto: Nemanja Nikolić

Slavna glumica Meg Rajan pre nekoliko dana je na na 30. Sarajevo Film Festivalu primila nagradu Srce Sarajeva za izuzetan doprinos filmskoj umetnosti.


Jedna od najvećih zvezda devedesetih i dvehiljaditih iskazala je zahvalnost organizatorima na pozivu i priznanju i izjavila da je ova manifestacija "primer kako zajednica može biti jedinstvena".


Hvala vam mnogo što pružate otpor – istakla je holivudska zvezda.


Pred svečanu ceremoniju dodele nagrade Meg Rajan je prošetala crvenim tepihom u sivoj haljini brenda Emilia Wickstead i Prada mokasinama, a njeno izdanje privuklo je mnogo negativnih reakcija na društvenoj mreži Iks (nekadašnjem Tviteru).

1 / 7 Foto: Nemanja Nikolić

Među mnogim komentarima o tome kako se Meg nije potrudila i da je njeno modno izdanje "uvreda za Sarajevo" bilo je i onih da se glumica nikada ne bi obukla tako za neku svečanost u Sjedinjenim Američkim Državama.

Zato nas je zanimalo kako se omiljena holivudska slatkica iz 90-ih doteruje za crveni tepih u svojoj domovini, a u galeriji možete pronaći neke od primera.

1 / 6 Foto: Matt Crossick / PA Images / Profimedia

U svakom slučaju, Meg Rajan neguje klasičan stil i preferira jednostavnu eleganciju, što je upravo ono što je prikazala i u Sarajevu. Odmereno, svedeno, šik, u skladu s dnevnom prilikom. 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Premijera serije "Sablja"

 

makonda-tracker