o njoj bruji svet

Da li biste vi za nju dali 21.900 dolara? Haljina Demi Mur iz Los Anđelesa je čista magija sačinjena od - tečnog stakla

0

Kad se pojavila na crvenom tepihu svi pogledi su ostali prikovani za kreaciju koja vaja žensko telo 

DEMI MUR U HALJINI KOJA JE POPUT TEČNOG STAKLA
DEMI MUR U HALJINI KOJA JE POPUT TEČNOG STAKLA foto: Jon Kopaloff / Getty images / Profimedia

Glumica Demi Mur još jednom je opčinila svet kada se na dodeli Emi nagrada pojavila u prelepoj kreaciji koju potpisuje Oscar de la Renta, a koja košta impresivnih 21.900 dolara. 

 

Haljina sirena kroja sa srcolikim izrezom zapala je za oko svim ljubiteljima mode, a kako i ne bi kad je izgledala neverovatno.

 

Ova fantastična kreacija podsećala je na vitraž sačinjen od stotina kockica od stakla u crvenoj boji.

Demi je poznata kao jedna od najzgodnijih holivudskih glumica koja uprko činjenici da je zagazila u sedmu deceniju života i dalje može da bude inspiracija i uzor i mnogo mlađim koleginicama.

 

Ova prelepa haljina bukvalno je izgledala kao tečno staklo koje se oblikovalo prema savršenoj liniji lepe glumice i nije iznenađenje da je upravo ona bila jedna od najlepših koje smo ove godine imali prilike da vidimo na dodeli Emin nagrada. 

 

DEMI MUR U HALJINI KOJA JE POPUT TEČNOG STAKLA NA DODELI EMIJA
DEMI MUR U HALJINI KOJA JE POPUT TEČNOG STAKLA NA DODELI EMIJA foto: Fati Sadou/ABACAPRESS.COM / Abaca Press / Profimedia

Haljina je padala preko obuće jer je imala šlep, a glumica je ceo stajling upotpunila prelepim visećim naušnicama i efektnom večernjom šminkom koja je istakla njeno negovano lice i učinila je zvezdom večeri na ovom važnom filmskom događaju u Los Anđelesu. 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Kakva je to dinastija haljina?

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker