niko nije znao

Ljubila glumca, pa rodila dete drugome u tajnosti: Slavna pevačica konačno otkrila da je otac njene bebe – ovaj košarkaš

0

Čening Tejtum joj je slomio srce, nakon čega je dugo nije bilo u javnosti.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Poznata pevačica Džesi Džej (35) konačno je doživela najlepši trenutak u životu – postala je majka svog prvog deteta, nakon što je otvoreno govorila o svojoj borbi za potomstvo i zdravstvenim problemima koji su je sprečavali da ostvari tu želju.

 

Pevačica je dugo bila transparentna sa fanovima o svom emotivnom putovanju ka majčinstvu, ali je identitet svog izabranika i oca deteta vešto krila sve do sada.

 

Povodom obeležavanja Dana očeva Džesi je u dirljivom obraćanju na svom Instagram profilu uputila emotivne reči svom partneru, košarkašu Šananu Koenu, čime je prvi put javno otkrila ko je otac njenog deteta.

 

Njihova priča od tada postaje sve javnija, a pevačica sada neretko objavljuje zajedničke fotografije sa njim, pokazujući svetu koliko su srećni zajedno.

 

– Ne umem da čuvam tajne, posebno ne kada imam ovoliko ljubavi u sebi. Srećan ti prvi Dan očeva dušo, dobro ti stoji – napisala je ona ispod videa na kom se smenjuju njihove zajedničke fotografije.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessie J (@jessiej)

 

Pevačica je sa sportistom u ljubavi već nešto više od dve godine, a pre njega doživela je veliki ljubavni brodolom od kog se teško oporavila.

 

Naime, Džesi Džej je godinama bila u vezi sa slavnim glumcem Čeningom Tejtumom, ali ta veza nije imala najsrećniji kraj. Dok Tejtum sada uživa u ljubavi sa glumicom Zoe Kravic, Džesi je svoju sreću pronašla sa Šanonom Koenom sa kojim sada uživa u čarima roditeljstva.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessie J (@jessiej)

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Genetičarka odagnala sumnje koje muče sve trudnice

 

makonda-tracker