čestitamo!

Porodila se Ana Rajković: Emotivna fotografija iz porodilišta raznežila je sve, a naslednici su dali prelepo i moćno ime

0

Ana Rajković juče je na svet donela zdravu devojčicu.

Ana i Predrag Rajković postali su roditelji po treći put
Ana i Predrag Rajković postali su roditelji po treći putfoto: rajkovic__ana/Instagram

Iz doma Rajković sinoć su pristigle najlepše vesti – njihova porodica postala je bogatija za još jednog malenog člana.

 

Mlada preduzetnica i supruga srpskog reprezentativca Predraga Rajkovića Ana Rajković na svet je donela zdravu devojčicu.

 

Poznati roditeljski par ne krije svoju sreću zbog prinove, a slika koju je mlada mama objavila na svom Instagram profilu nešto je najslađe što ćete danas videti.

 

Nakon dugog iščekivanja, Predrag i Ana Rajković dočekali su svoju prvu ćerkicu, kojoj su dali prelepo ime koje nosi moćno značenje.

 

Ana je sinoć sa svojim pratiocima podelila emotivnu fotografiju iz porodilišta, na kojoj ona i suprug novorođenu ćerkicu ljube u glavu.

 

U opisu objave novopečena mama napisala je kratko i jasno: 

 

– NORA 04.09.2024.

 

Značenje i poreklo imena Nora

 

Ime Nora ima bogato i raznoliko poreklo i simboliku. Poteklo je iz više kultura, a najčešće se povezuje sa latinskim i hebrejskim jezikom. Na latinskom, ime Nora znači "čast" ili "poštovanje," dok u hebrejskoj tradiciji označava "svetlost." Takođe, ime Nora se može smatrati skraćenicom od imena Eleonora ili Honora, noseći u sebi notu plemenitosti i elegancije. Zbog svog univerzalnog značenja, ovo ime je postalo popularno širom sveta, a posebno je voljeno zbog svoje jednostavnosti i lepote.

 

Ana i Predrag već imaju dva sina

 

Mladi par već ima dvoje dece, sinove Relju i Tadiju.

 

Maleni naslednici dobili su najlepše pojačanje i verujemo da jedva čekaju da upoznaju svoju sestru Noru.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Porodila se najbolja srpska košarkašica

 

makonda-tracker