preslatko

Trudna Barbi uhvaćena na plaži: Margo Robi uživa na letovanju sa slavnim suprugom u Italiji i prizor je nestvaran

0

Glumica uživa u svojoj prvoj trudnoći.

Margo Robi iščekuje svoje prvo dete sa suprugom Tomom Akerlijem
Margo Robi iščekuje svoje prvo dete sa suprugom Tomom Akerlijemfoto: EPA-EFE/ALLISON DINNER

Australijska glumica Margo Robi, koja je nedavno osvojila svet svojom ulogom u filmu "Barbie", trenutno proživljava jedno od najlepših razdoblja u životu.

 

Naime, Margo i njen suprug Tom Akerli očekuju svoje prvo dete, a paparaci su ih nedavno uslikali na predivnim plažama Sardinije, gde su uživali u zasluženom odmoru.

 

Trudna glumica zablistala je u dvodelnom belom kupaćem kostimu, koji je savršeno istakao njen trudnički stomačić, dok je preko njega nosila dugu belu suknju sa roze motivima, što je dodatno evociralo njen nedavni Barbi imidž.

 

Čitav izgled zaokružila je fensi pletenom Prada torbom za plažu, koja je dodala dozu sofisticiranosti, dok su klasične crne naočare za sunce doprinele šik i elegantnom izgledu.

 

Margo odmara tokom trudnoće
Margo odmara tokom trudnoćefoto: CIAOPIX / COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Margo je uživala u suncu i morskim talasima, zračeći zadovoljstvom i srećom, dok je njena modna kombinacija još jednom potvrdila njen nepogrešivi stil. Njena pojava na plaži dokaz je da je Margo Robi u svakom trenutku oličenje savremenog glamura, čak i tokom trudnoće.

 

Uživa u moru sa suprugom
Uživa u moru sa suprugomfoto: CIAOPIX / COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Pored nje, njen suprug Tom Akerli izgledao je potpuno opušteno u zelenom šortsu i običnoj sivoj majici, dok je na glavi nosio ribarski šeširić koji je savršeno upotpunio njegov ležerni stil. Tom je očigledno uživao u svakom trenutku s Margo, pokazujući koliko su skladan i srećan par dok zajedno iščekuju dolazak svoje prve bebe.

 

Akerli udovoljava slavnoj Barbi na svakom koraku
Akerli udovoljava slavnoj Barbi na svakom korakufoto: CIAOPIX / COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Dženifer Lopez i Ben Aflek

 

makonda-tracker