otkrila detalje

Voditeljka Danijela Pantić na neobičan način donela na svet dete koje deli sa 6 godina mlađim izabranikom – evo i kako

0

Mnoge holivudske zvezde porodile su se na isti način.

Danijela je podelila svoje nesvakidašnje iskustvo
Danijela je podelila svoje nesvakidašnje iskustvofoto: Zorana Jevtić

Poznata voditeljka Danijela Pantić Conić već neko vreme uživa u bračnom životu sa 6 godina mlađim partnerom.

 

Srećni par porodično gnezdo je svio daleko od očiju javnosti, a retki su trenuci kada Danijela govori o detaljima svog privatnog života.

 

Ipak, voditeljka kviza Mozaik koji se emituje na Kurir televiziji nedavno je podelila svoje nesvakidašnje iskustvo koje je imala sa nedavnim porođajem.

 

Danijela i njen suprug imaju jedno dete, koje je plavokosa voditeljka na ovaj svet odlučila da donese na jedan netradicionalan način.

 

Naime, ona se porodila u toplini svoga doma i to u vodi, tačnije kako sama kaže u bazenu.

 

Iako mnogima zvuči neobično, Pantićeva ističe kako je za nju ovo iskustvo bilo fenomenalno i da će ga se zauvek rado sećati.

 

Voditeljka je veoma otvoreno govorila o svom iskustvu
Voditeljka je veoma otvoreno govorila o svom iskustvufoto: Instagram / danijelapantic.official/

– Jako udobno. Voda ublažava bol. Nisam htela ništa od anestezije i tih sredstava koje ublažavaju bol, koje utiču na plod i na dete, ja sam birala da to bude prirodno i da bude lepo i udobno i za mene i za dete i da zapamtimo taj dan za ceo život. Babica je došla kod mene kući, porodila sam se u bazenu, pustili smo muziku. Za mene je to fenomenalna slika koju ću zauvek pamtiti i moj suprug i moje dete. Fenomenalno iskustvo - rekla je ona jednom prilikom za "Politiku".

 

Porođaj u vodi sve je popularniji u svetu, naročito na zapadu, dok u našem regionu žene još uvek ovoj tehnici pristupaju sa velikim oprezom i dozom nepoverenja. 

 

Neke od najpoznatijih dama na svetu porodile su se upravo u kućnim uslovima u bazenu, a među njima su Žizel Bundšen, Gvinet Paltrou i Pamela Anderson.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Voditeljka pozvala sve da se prijave za osmu sezonu najpopularnijeg kviza Mozaik

 

makonda-tracker