svi su srećni zbog njih

"Tačno su znali šta rade!" Meril Strip se zaljubila u 8. deceniji, a s novim dečkom je na svoj način potvrdila glasine

0

Nakon višemesečnih nagađanja o tome da je holivudska diva u vezi s kolegom i njegovih negiranja, Meril Strip i on su na simpatičan način odlučili da prestanu da kriju ljubav.

Meril Strip na Kanskom festivalu 2024,  kada je dobila nagradu za životno delo
Meril Strip na Kanskom festivalu 2024, kada je dobila nagradu za životno delofoto: EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

Holivudska legenda Meril Strip (75) poznata je po svojim filmskim ulogama, ali nedavno se pojavila i u jednoj seriji, i to ultrauspešnom ostvarenju "Samo ubistva u zgradi" (Only Murders in the Building).


Kako se pisalo početkom godine, ona se prilikom snimanja zaljubila u Martina Šorta (74), svog višedecenijskog prijatelja, što su oni mesecima negirali. Ipak, na premijeri četvrte sezone serije, pojavili su se držeći se za ruke, a mediji pišu da nema sumnje da su oni par.


Za Meril je nova ljubav došla u neočekivanom trenutku – ne samo što je imala sreću da pronađe sreću u ljubavi u osmoj deceniji nego se to dogodilo nakon kraha braka s Donom Gamerom.

 

Meril Strip i Martin Šort na premijeri četvrte sezone serije 'Samo ubistva u zgradi'
Meril Strip i Martin Šort na premijeri četvrte sezone serije "Samo ubistva u zgradi" foto: VALERIE MACON / AFP / Profimedia

Iako Martin Šort uporno insistira na tome da su Meril Strip i on samo prijatelji, izvor blizak paru za Closer kaže da su glumci zajedno i da je njihovo javno pokazivanje nežnosti na premijeri četvrte sezone serije "Samo ubistva u zgradi" bilo suptilan način da potvrde glasine.


Tačno su znali šta rade kad su se pojavili držeći se za ruke – kaže insajder. – To je bio njihov način da svima kažu da u njihovom odnosu postoji nešto mnogo više, da su zaljubljeni.

 


I Martin Šort i Meril Strip prošli su kroz bolan kraj dugih brakova.

 

Glumac je 2010. izgubio suprugu Nensi Dolman, s kojom je živeo 30 godina, nakon što je ona preminula od raka, dok je krajem prošle godine otkriveno da je brak Meril Strip koji je trajao četiri i po decenije završen još šest godina ranije. Ona je to krila i nikada nije komentarisala navode da više nije sa svojim suprugom i ocem tri njene dece, a navodno se oni nisu zvanično razveli.


Budući da su sva njihova deca odrasla – Martin je otac troje dece, a Meril Strip ima tri ćerke i sina, ništa ih ne sprečava da uživaju u romansi.

 

Meril Strip i Martin Šort u seriji 'Samo ubistva u zgradi'
Meril Strip i Martin Šort u seriji "Samo ubistva u zgradi" foto: Hulu / Everett / Profimedia

Svi su tako srećni zbog njih i oduševljeni su što ih vide nasmejane – kaže osoba bliska glumcima. – Oni su tako sjajan par.

 

BONUS VIDEO

Napustio Holivud zbog karijere u Srbiji

 

makonda-tracker