šok!

Najpoznatija sestra iz serije Čari napravila prestup: Alisa Milano prekršila zakone i HITNO UHAPŠENA

0

Ona je zbog kršenja mera o zabrani okupljanja gomile ispred Bele kuće i zauzimanje pličnika i ulica - uhapšena jer nije želela da sluša sugestije policije. 

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Glumica Alisa Milano, koja je publici najpoznatija po ulozi Fili Halivel u seriji Čari. Ona i dalje izaziva veliku pažnju javnostil, a sada je napravila jedan istupak zbog kojeg je sankcionisana. 

 

Dakle, policija je Milanovu upozorula da zajedno sa svojim članovima iz Udruženja "People for the American Way" mora da se skloni sa područja ispred Bele kuće gde je ona protestovala tražeći izmene oko prava glasa. 

 

 

Policajci su joj sugerisali da krši zakonom zabranjeno okupljanje gomile na tom prostoru i zauzimanje pločnika i ulica. 

 

Očigledno je da je to odbla jer se oglasila kako je uhapšena:

 

Upravo sam uhapšena dok sam protestovala i tražila od Bajdenove administracije i Senata da iskoriste svoje pravo i zaštite pravo glasa. Stanite uz mene i recite glasno Senatu i Beloj kući da ta prava moraju imati svi, bez obzira na to gde žive - napisala je Alisa na svom profilu na Instagramu uz snimak sa protesta.

 

 

Otakako je Bajden stupio na vlast, američki državljanji često burno reaguju na odluke koje donosi i u vezi sa tim kritički istupaju prema njegovoj politici, a među njima se nalazi veliki broj javnih ličnosti, prenosi "Fox news".

 

 

 

 

 

makonda-tracker