novi par

Lejdi Gaga prvi put u javnosti sa verenikom – slavna pevačica i biznismen razmenjivali nežnosti kao da niko ne gleda

0

Slavna pevačica pojavila se po prvi put u javnosti sa verenikom Majklom Polanskim.

Lejdi Gaga i Majkl Polanski
Lejdi Gaga i Majkl Polanski foto: Newspress / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

U toku je čuvena venecijanska Mostra i tim povodom se sam krem svetskog džet seta okupio u italijanskom gradu na vodi.

 

Danas je u Veneciju pristigla i čuvena pevačica, odskora i glumica Lejdi Gaga i to po prvi put u društvu svog verenika Majkla Polanskog

 

Osim vereničkog prstena i svog budućeg supruga, Gaga je prošetala i novu-staru frizuru i izgledom oduševila sve fanove.

 

Lejdi Gaga jednom je pevala stihove "Slobodna sam kao moja kosa" i u poslednje vreme njen izgled jasno pokazuje koliko se oseća slobodnom kroz promene u boji kose.

 

Na Venecijanskom filmskom festivalu, koji je počeo 2. septembra slavna pevačica pojavila se s prepoznatljivom plavom kosom, gotovo tri nedelje nakon što je na društvenim mrežama objavila selfi sa crnom kosom i izbeljenim obrvama.

 

Lejdi Gaga nedavno se ofarbala u crno
Lejdi Gaga nedavno se ofarbala u crnofoto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Pobednica 13 Gremi nagrada, koja je došla u Veneciju kako bi promovisala film "Joker: Folie à Deux" uživala je u vožnji gondolom sa svojim verenikom.

 

Polanski i Gaga razmenjivali su nežnosti i poljupce dok su plovili venecijanskim kanalima i nastavili sa romantikom kada su stigli na obalu ispred hotela Cipriani.

 

Ovo je prvi put da se pevačica pred kamerama fotoreportera svesno pojavila u društvu svog budućeg supruga, a osmeh nije skidala sa lica.

 

Verili su se pre par meseci
Verili su se pre par mesecifoto: Newspress / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Zvezda najnovijeg filma o Džokeru zasijala je u mini crnoj haljini na tufne brenda La Roxx, koju je ukomponovala sa Gianvito Rossi klasičnim salonkama, Celine naočarama za sunce i trendi jednobojnim hulahop čarapama.

 

Polanski je svojoj lepšoj polovini dozvolio da po običaju bude u centru pažnje, te se opredelio za neupadljivu all black kombinaciju.

 

Par je delovao presrećno
Par je delovao presrećnofoto: Newspress / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Kolmar je francuska Venecija

 

makonda-tracker