snažna ljubav

Ko je 20 godina mlađa izabranica Antonia Banderasa koja mu je ukrala srce još dok je bio u braku sa slavnom glumicom?

0

U ljubavi su već gotovo jednu deceniju.

Ko je Nikol Kimpel, izabranica Antonia Banderasa?
Ko je Nikol Kimpel, izabranica Antonia Banderasa?foto: 711/QUILEZ/CORDONPRESS / Cordon Press / Cordon Press / Cordon Press / Profimedia

Trenutno je u toku 81. Festival filma u Veneciji, koji je u zemlji pice i paste okupio sam vrh holivudskog krema.

 

Mnoge glumice i glumci ovu priliku su iskoristili da premijerno predstave svoje nove partnere, a neki od njih prošetali su crvenim tepihom sa već poznatim, višegodišnjim ljubavima.

 

Tako se glumac Antonio Banderas (64) pojavio u društvu svoje 20 godina mlađe lepše polovine i sve prisutne ostavio bez daha.

 

Banderas je crvenim tepihom juče prošetao u klasičnom crnom smokingu, dok se njegova devojka Nikol Kimpel odlučila za nešto upadljiviju varijantu.

 

Naime, ona se pojavila u dugačkoj haljini jarkocrvene boje jednostavnog i ženstvenog kroja, kojom je uspela da zaseni čak i svog slavnog momka.

 

Slavni par delovao je lepo raspoliženo dok su nasmejano koračali tepihom i pozirali objektivima kamera, a njihova veza već neko vreme nije tajna.

 

Antonio Banderas i Nikol Kimpel u Veneciji
Antonio Banderas i Nikol Kimpel u Venecijifoto: Julia Mineeva / Zuma Press / Profimedia

Kako je Banderas upoznao Nikol?

 

Jedan od najpoznatijih španskih glumaca već godinama je u srećnoj vezi sa dvadeset godina mlađom Nikol Kimpel, koju je prvi put upoznao na Filmskom festivalu u Kanu 2014. godine, dok je još bio u braku sa Melani Grifit.

 

Iako su se ubrzo nakon toga rastali, Nikol nije bila razlog njihovog razvoda, već su se njih dvoje počeli viđati tek kada je njegov razvod bio finalizovan.

 

– Nikol nije bila povod za naš razvod – potvrdio je Banderas jednom prilikom.

 

– Nikol mi je rekla: "Prvo moraš da rešiš svoje probleme, pa ćemo videti." Dakle, nema direktne veze sa mojim raskidom sa drugom ženom, nije tako – dodao je on.

 

Ko je Nikol Kimpel?

 

Nikol Kimpel rođena u Nemačkoj nije samo prelepa manekenka, već i uspešna preduzetnica i finansijski ekspert.

 

Nikol je takođe preduzetnica u svetu mode i finansija. Zajedno sa svojom sestrom bliznakinjom vodi uspešan modni brend i blog, a njena karijera uključuje rad u prestižnim investicionim firmama kao što su Merrill Lynch i Lombard Odier.

 

Pored toga, Kimpel se bavi i luksuznim nekretninama, te je uspostavila reputaciju kao nezavisni investicioni savetnik.

 

Kako je Nikol zauvek ukrala srce Banderasu?

 

Njih dvoje zavoleli su se i svoju vezu ozvaničili neko vreme nakon Antoniovog razvoda sa glumicom Melani Grifit.

 

Melani Grifit i Banderas ostali su u dobrim odnosima nakon razvoda
Melani Grifit i Banderas ostali su u dobrim odnosima nakon razvodafoto: EPA/JORGE ZAPATA

Njihova veza prošla je kroz razne izazove, uključujući trenutak kada je Banderas doživeo srčani udar 2017. godine. Upravo tada Nikol je pokazala koliko je posvećena svom partneru – njena brza reakcija i briga doslovno su mu spasili život.

 

– Noć pre nego što sam imao jedan događaj, moja devojka je imala glavobolju i nismo imali ništa u kući – prisetio se on jednom prilikom gostujući kod Džimija Kimela.

 

– Pa je otišla da kupi nešto, lek protiv bolova ili bilo šta drugo. Sledećeg jutra, kada sam počeo da imam simptome i jasno sam znao šta se dešava, stavila mi je jedan od onih aspirina pod jezik i to mi je spasilo život – zaključio je glumac.

 

Osim teških trenutaka, par je poznat i po svojim veselim zajedničkim trenucima. Banderas i Kimpel redovno prisustvuju prestižnim događajima, uživaju u dugim šetnjama po plaži i često na društvenim mrežama dele delove svoje svakodnevice.

 

Njihova veza nije samo javna, već i ispunjena ljubavlju i podrškom. Banderas i Nikol zajedno osvajaju crvene tepihe širom sveta, a ona mu je neizostavna podrška na svakom koraku njegove karijere. Bez sumnje, ova uspešna i prelepa žena igra ključnu ulogu u životu slavnog glumca.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

 

 

makonda-tracker