nećete verovati

Transformacija zbog uloge – ljubavni par mu je 26 godina mlađi kolega, a nova frizura agenta 007 čini neprepoznatljivim!

0

Glumac je svoj izgled doveo do neprepoznatljivosti zbog uloge u novom filmu.

Danijel Krejg šokirao je novim izgledom
Danijel Krejg šokirao je novim izgledomfoto: EPA-EFE/ANDY RAIN

U toku je 81. Filmski festival u Veneciji. Čuvena Mostra u zemlji paste i pice kao i svake godine okupila je sam krem svetskog džet seta.

 

Svakoga dana održavaju se premijere najnovijih filmskih ostvarenja, čiji glavni akteri drage volje šetaju jednim od najprestižnijih crvenih tepiha u Evropi.

 

Tako je danas svetlost dana ugledao film Queer, u kom glavne uloge tumače Danijel Krejg i Dru Starki.

 

Dok je svet filma i mode bio fokusiran na ovaj izuzetno očekivani događaj, Danijel Krejg (56) je na sebe skrenuo potpunu pažnju svojim iznenađujuće novim izgledom.

 

Naime, legendarni agent 007 poznat po svojoj kratkoj frizuri koja je postala sinonim za Džejmsa Bonda, šokirao je prisutne promenom svog stila.

 

Umesto prepoznatljive kratke frizure, Krejg je odlučio da se pojavi sa dužom kosom koja dopire gotovo do ramena. Ovaj radikalan potez potpuno je transformisao njegov izgled, čineći ga gotovo neprepoznatljivim u odnosu na poznatu sliku koju smo svi navikli da vidimo.

 

Novi stil Danijela Krejga
Novi stil Danijela Krejgafoto: Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Novi izgled Danijela Krejga nije samo stilska promena, već i odraz njegovog predanog pristupa ulozi u filmu "Queer", gde se našao u mogućnosti da istraži različite aspekte svoje glumačke sposobnosti.

 

Krejg i 26 godina mlađi kolega Dru Starki u pomenutom ostvarenju glume istopolni ljubavni par, a kada je upitan o ovom iskustvu 56-godišnji glumac napomenuo je da su dali sve od sebe da tematiku filma iznesu na što lepši način.

 

– Želeli smo priču da učinimo što dirljivijom, stvarnijom i prirodnijom – istakao je on.

 

Kako je čuveni 007 rekao, saradnja sa mladim Starkijem bila je sjajno iskustvo prepuno smeha i zabave.

 

Danijel glumi ljubavni par sa Druom Starkijem
Danijel glumi ljubavni par sa Druom Starkijemfoto: Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia

– Dru je divan, fantastičan,, predivan glumac za rad i mnogo smo se smejali, trudili smo se da bude zabavno – kazao je on.

 

Kada je upitan o snimanju intimnih scena, Danijel je objasnio proceduru koja je tome prethodila kao i kako se osećao tokom samog snimanja.

 

– Postoji koreografija koja je veoma važan deo filma. Dru i ja smo sa uvežbavanjem plesa počeli mesecima pre snimanja. Ples je sjajan način da razbijete led sa nekim – objasnio je Krejg.

 

– Znate kao i ja da nema ničeg intimnog u snimanju scene seksa na filmskom setu, ali jedino što smo mi želeli jeste da sve bude što dirljivije, stvarnije i prirodnije – zaključio je glumac.

 

Krejg se po prvi put našao u ovakvoj ulozi
Krejg se po prvi put našao u ovakvoj ulozifoto: Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Šta kažu Srbi koga žele da vide u ulozi agenta 007?

 

 

 

makonda-tracker