zašto baš to?

Mislili su da će krenuti očevim stopama, a ona mu je zabila nož u leđa: Čime se bavi i kako izgleda ćerka Čarlija Šina?

0

Sa svega 22 godine ceo svet je pričao o potezu kojim je oca pogodila direktno u srce 

foto: EPA/RICK GIASE
foto: EPA/RICK GIASE

Ćerka dve velike zvezde, Deniz Ričards i Čarlija Šina, Sami Šin je rođena 2004. godine. Iako su mnogi mislili da će krenuti stopama svojih roditelja ona je odlučila da svoj put kroz svet krči sama. 

 

Roditelji Sami Šin su se trudili da je kao dete drže podalje od očiju javnosti sve do Denizinog debija u The Real Housevives of Beverli Hills, gde je podelila detalje iz života svojih ćerki dok su bile tinejdžerke. 

 

Iako se o njima tada pisalo neko izvestno vreme Sami je dospela na naslovne strane u junu 2022. kada je otvorila nalog na OnliFansu. Deniz je javno podržala svoju ćerku, napisavši na Instagramu:

- Sami, uvek ću te podržavati i uvek ću ti čuvati leđa. Volim te.

 

Međutim, njen tata nije bio voljan da pruži tu odluku. Čarli je rekao za E! Vesti da nije opravdao njen izbor, ali pošto nije bio u stanju da to spreči pozvao ju je da se tamo ponaša otmeno, kreativno i da ne žrtvuje svoj integritet.

 

Uprkos otporu njenog oca, Sami je nastavila da objavljuje sadržaj na svom nalogu, a 2023. godine je proslavila i prvu godišnjicu postojanja na ovoj platformi za odrasle.

Sami takođe ima bar još jedan projekat u planu. Kada bude premijerno prikazan sledeće godine, ona će glumiti u novom dokumentarnom serijalu svoje porodice, "Deniz Ričards i divlje stvari".

 

Zanimljivosti o Sami Šin

 

Rođena je u Los Anđelesu


Deniz i Čarli su dobili Sami 9. marta 2004. u Los Anđelesu, dve godine nakon što su se venčali. Godinu dana nakon rođenja Sami, Denise je rodila svoju mlađu ćerku Lolu Rouz Šin.

Sami je odrasla u Los Anđelesu, između domova svojih roditelja, budući da su se Deniz i Čarli razveli kad je ona bila mala. Deniz i Čarli su se rastali 2006. godine, četiri godine nakon što je Sami rođena. 

 

- Osećam da sam pogrešila u vezi sa njihovim tatom. Ne želim da se osvrću na svoje detinjstvo i sećaju tuča -  rekla je Deniz koja je veoma bila zabrinuta zbog posledica koje je razvod mogao da ostavi na njenu ćerku.

 

- Moje devojčice su prošle kroz mnogo toga. Ono što sam odlučila je da pokušam da što više sakrijem disfunkciju koja se dešavala sa njihovim ocem - dodala je glumica.

SAMI JE ZVEZDA ONLI FANSA
SAMI JE ZVEZDA ONLI FANSA foto: RMBI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

U intervjuu za The Local Moms Netvork, Denise je podelila da je pokušala da sakrije svoje svađe sa Čarlijem od svojih ćerki i izbegavala je da negativno govori o njemu pred njima.

 

- Čak i u teškim vremenima, nikada nisam želela da se osećaju kao da su u sredini ili da misle loše o svom tati -  rekla je ona. - Roditelji moraju da budu zajedno, čak i ako ne žele da budu u istoj prostoriji, za svoju decu.

 

Imala je burnu vezu sa svojom mamom


Sami je prošla kroz uspone i padove u vezi sa svojom mamom. U septembru 2021, Sami, koja je tada imala 17 godina, objavila je TikTok u kojoj je otkrila da se iselila iz Denizeine kuće - nazvavši je "paklenom kućom" - i da sada živi sa svojim ocem.

ČARLIJU NIJE LAKO PAO IZBOR NJEGOVE ĆERKE
ČARLIJU NIJE LAKO PAO IZBOR NJEGOVE ĆERKE foto: Profimedia

U izjavi preko svog publiciste Džefa Balarda, Čarli je rekao o odluci svoje ćerke:

 

- Sam je neverovatna. Volim nju i svu svoju decu bezuslovno. 

 

Izvor je rekao za People da je Deniz postavila „normalna pravila koja bi svaki roditelj postavljao“, ali Sami nije želeo da ih se pridržava.

 

Denise je ranije rekla da će je njene ćerke verovatno nazvati „strogim roditeljem“. U jednoj epizodi RHOBH-a, glumica je otkrila da je u svom domu postavila kamere kako bi videla da li Sami dovodi dečake u njihovu kuću.

U februaru 2022, Denise je govorila o svojoj vezi sa Sami u SiriusKSM podcastu Jeff Levis Live.

 

- Iskreno, imam zategnut odnos sa njom - priznala je. - Veoma je teško. Znam da ćemo se na kraju vratiti tamo gde smo bili, ali trenutno je napeto.

 

Prema izvoru, Sami se od tada iselila iz Čarlijeve kuće i „ima svoj stan“.

 

- Denis joj je pomogla da se sredi i sve ukrasi i smesti -  rekao je insajder. - Sad su zaista bliži nego ikada. Deniz zaista želi da svoje devojke zadrži uz sebe.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Koliko koštaju fotografije poznatih dama na onli fansu?

 

makonda-tracker