verovali ili ne

"Pitanje je kako je ona ulovila mene!" Jedna od najvećih zvezda OI u Parizu je čudo od žene, ali njen muž ne misli tako

0

Pre nekoliko meseci, nastao je pravi haos na društvenim mrežama nakon što je suprug poznate olimpijke s nipodaštavanjem pričao o svojoj ženi i miljenici publike.

Simon Bajls na Olimpijskim igrama u Parizu 2024.
Simon Bajls na Olimpijskim igrama u Parizu 2024.foto: EPA-EFE/ANNA SZILAGYI

Američka gimnastičarka Simon Bajls jedna je oid sportista koji su na 33. Olimpijskim igrama na tribine borilašta privukli veliki broj zvezda.


Njen jučerašnji nastup u Parizu pratili su Lejdi Gaga, Arijana Grande, Sintija Erivo, Tom Kruz, Ana Vintur i Snup Dog, a dok je cela Amerika i veliki deo sveta uz harizmatičnu sportistkinju, najlepša podrška stiže od njenog supruga.


Džonatan Ovens, poznati igrač američkog fudbala i NFL zvezda, podelio je nekoliko Instagram storija kojima je otkrio da učešće njegove supruge na OI prati putem televizije, a uputio joj je brojne poruke ljubavi, podrške i poštovanja.

 

Džonatan Ovens, suprug Simon Bajls, javno joj je uputio podršku tokom njenog nastupa na Olimpijskim igrama
Džonatan Ovens, suprug Simon Bajls, javno joj je uputio podršku tokom njenog nastupa na Olimpijskim igramafoto: jowens/Instagram

Međutim, pre samo nekoliko meseci, ovaj par bio je u centru pažnje zbog tvrdnji da je upravo poštovanje ono što manjka njihovom odnosu.

Simon je tri godine bila u vezi s kolegom Stejsijem Ervinom Mlađim, nakon čega je putem aplikacije za upoznavanje Raya, ekskluzivne platofrme za poznate ličnosti, stupila u kontakt sa Džonatanom Ovensom.

 

Uskoro su se videli i par je već četiri godine nerazdvojan, a venčali su se u aprilu 2023.

 


Krajem prošle godine, Simon Bajls i Ovens, koji trenutno nastupa za Čikago berse, gostovali su u podkastu The Pivot, gde su pričali o svojoj ljubavi i njenim počecima. Nakon što je voditelj pitao sportistu "kako je, dođavola, uspeo da 'smuva' Simon Bajls", on je odgovorio:


Zapravo je pitanje kako je ona "smuvala" mene.


Ovens je ispričao da nije znao ko je Simon Bajls jer nije obraćao pažnju na gimnastiku, uprkos tome što je ona gimnastičarka s najvećim brojem medalja u istoriji i jedna od najboljih sportistkinja na planeti.


Nisam tad znao ko je ona. Ali prva stvar koju sam primetio je da ima mnogo pratilaca na Instagramu, pa sam pomislio "Ok, mora da je dobra" – rekao je on.

1 / 11 Foto: EPA-EFE/ANNA SZILAGYI

Voditelji su se skeptično pogledali kada je Džonatan Ovens rekao da nije znao ko je Simon, na šta je on odgovorio:


Kunem se.


Na šaljivo pitanje voditelja da li je on zapravo bio "ulov" u tom odnosu, NFL igrač je rekao:


Uvek kažem da je muškarac "ulov".

 


Upravo je ovaj deo intervjua izazvao haos na društvenim mrežama, gde su mnogi komentarisali da Džonatan Ovens nije ni blizu zvezda kakva je Simon Bajls, kao i da njegove izjave otkrivaju da nema dovoljno poštovanja prema svojoj supruzi, bila ona čuvena sportistkinja i osvajačica olimpijskih medalja ili ne. Mnogi su ga nazivali "gospodin Bajls", a nastao je TikTok trend da ljudi snimaju pitaju druge znaju li ko je Simon Bajls, a potom ko je njen suprug – i mnogi nisu imali predstavu ni ko je muž čuvene sportistkinje, pa čak ni kada bi im se reklo njegovo ime.

Štaviše, pojedini korisnici društvene mreže Iks (nekadašnjeg Tvitera) pronašli su Ovensove tvitove iz 2012, kada je komentarisao takmičenje u gimnastici tokom Olimpijskih igara u Londonu.


Simon Bajls nije komentarisala sporni intervju, ali je nakon poplave reakcija objavila fotografiju zbunjenog deteta uz pitanje "Jeste li završili?".

Ovens je na Instagramu podelio fotogafije s njihovog venčanja i poručio da ih ne dotiču komentari.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Koji su rizici na OI?

 

makonda-tracker