nije planirao, ali...

Gotovo svi su bili u zabludi: Rajan Rejnolds tužnim povodom otkrio pol četvrtog deteta

0

Blejk Lajvli i Rajan Rejnolds dobili su četvrto dete, ali do sada nisu hteli da otkriju pol.

Blejk Lajvli i Rajan Rejnolds su dobili sina, uprkos informacijama da su dobili ćerku
Blejk Lajvli i Rajan Rejnolds su dobili sina, uprkos informacijama da su dobili ćerkufoto: EPA-EFE/JUSTIN LANE

Nakon što je Rajan Rejnolds, čuveni glumac i mag humora, otkrio ime četvrtog deteta koje su Blejk Lajvli i on dobili 2023. godine, napokon je odao i pol deteta, što je bio momenat koji je sve posebno zbunio.

 

47-godišnji glumac je nedavno na premijeri Dedpul & Vulverin filma u Njujorku odao zahvalnost svojoj 36-godišnjoj supruzi Blejk i njihovoj deci, pojedinačno ih svakog nazvavši.

 

Rejnolds je otkrio da im se četvrto dete zove Olin.

 

 

Želeo bih da se zahvalim mojoj supruzi Blejk, koja je ove, kao i mojoj deci, Džejms, Inez, Beti i Olin, koji su takođe ovde. Nadam se, ako budem imao sreće, da će ovaj momenat biti najtraumatičniji koji se desio ikada u vašim divnim životima.

 

Ime Olin je nordijskog porekla i znači naslednik. Ovo je tipično muško ime, pa je to mnoge zbunilo, jer su se pronosile informacije da je par dobio četvrtu ćerku. Ipak, oni nisu govorili o polu deteta do sada.

 

Ispostavilo se da, uprkos svim pisanjima da je par dobio četvrtu ćerku, jesu dobili sina.

Rejnolds je to otkrio u Instagram objavi o kojoj govori o Džonu Belu, koji je izgubio svog sina. Rajan mu je izjavio saučešće i utom otkrio da je on zapravo dobio sina.

 

Želim da podelim s vama da i ja imam sina, i da... čoveče, Džone, ako ga volim jednu desetinu koliko ti voliš Džejka, osećam da sam uradio dosta dobar posao – rekao je Rejnolds.

 

Podsetimo, Blejk i on, pored Olina, imaju tri ćerke, Džejms, Inez i Beti.

 

1 / 5 Foto: EPA-EFE/OLGA FEDOROVA

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

500.000 DINARA ZA PRVO DETE BI TREBALO DA SE REALIZUJE 1. OKTOBRA! Stamenkovski za Kurir televiziju iznela SVE informacije

 

makonda-tracker