za wow efekat

Napravljena je da – fascinira: Blejk Lajvli je ponela najneobičniju haljinu do sad i nećete znati gde da gledate

1

Svako izdanje glumice Blejk Lajvli je jedna veličanstvena modna priča, pa tako ni obično televizijsko gostovanje tokom dana ne može da prođe bez malog spektakla!

Blejk Lajvli je uvek na visini modnog zadatka.
Blejk Lajvli je uvek na visini modnog zadatka.foto: EPA-EFE/PETER FOLEY

Američka glumica Blejk Lajvli osvojila je srca publike kao Serena u tinejdžerskoj seriji "Tračara", a u godinama koje su usledile izborila se za ozbiljne uloge i svoje mesto među najbolje odevenim ženama planete.


Holivudska zvezda poznata je po svojoj smelosti da eksperimentiše, pa smo imali priliku da je vidimo u brojnim izdanjima za koje se mnoge njene koleginice ne bi usudile.


Ona bez sumnje ume da ostavi utisak, a sad joj je to pošlo za rukom nesvakidašnjom haljinom neobičnog imena, s potpisom brenda za koji verovatno niste čuli!

Blejk, koja trenutno promoviše svoj novi film "It Ends with Us", gostovala je u studiju ABC-ja kako bi pričala o ovom projektu, a tom prilikom je nosila raznobojnu kreaciju modne kuće Dauphinette, njujorškog brenda koji je pre nekoliko godina pokrenula Olivija Čeng.

1 / 5 Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

U pitanju je haljina čiji gornji deo izgleda kao jednostavan, već viđen cvetni komad za leto, svetloplavi komad ukrašen poluprovidnom tkaninom i ručno oslikanim floralnim dezenom, dok je donji – ekspolozija pastelnih boja na ekstravagantnom nojevom perju!


Nazvana Heaven Is a Place on Earth, odnosno "Raj je mesto na Zemlji", ova toaleta košta vrtoglavih 3.277 evra i pravi se od kvalitetnog žoržeta samo po porudžbini između četiri i šest nedelja.

 

Blejk Lajvli u neobičnoj pastelnoj i raznobojnoj haljini brenda Dauphinette
Blejk Lajvli u neobičnoj pastelnoj i raznobojnoj haljini brenda Dauphinettefoto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Blejk Lajvi ju je ponela sa zlatnim lančićem oko struka, u kombinaciji sa salonkama modne kuće Christian Louboutin u pastelnim nijansama duginih boja, a tu je i efektan nakit juvelirske kuće Lorraine Schwartz.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Revija Suzane Perić u Parizu

 

makonda-tracker