najleoša porodica holivuda

Blejk i on su 16 meseci to krili: Rajan Rejnolds napokon otkrio ime njihovog četvrtog deteta — i započeo novu misteriju

1

Rajan Rejnolds i Blejk Lajvli su šampioni čuvanja privatnosti, ali sada su napokon (donekle) otkrili identitet svog deteta.

Blejk Lajvli i Rajan Rejnolds na premijeri njegovog novog filma
Blejk Lajvli i Rajan Rejnolds na premijeri njegovog novog filmafoto: EPA-EFE/OLGA FEDOROVA

Glumac Rajan Rejnolds i glumica Blejk Lajvli upoznali su se 2010. godine, tokom snimanja filma Green Lantern, a počeli su da se viđaju tek u oktobru 2011. godine.

 

Sudbonosno "da" izgovorili su 2012. godine, a i 12 godina kasnije, ovaj par je definicija ljubavi u Holivudu.

 

Oni i dan-danas važe za jedan od najskladnijih parova u svetu poznatih, a imaju četiri ćerke, kao krunu ljubavi, jer nikada nisu ni krili da žele veliku porodicu, što ističu još od 2013. godine, tek nakon što su se venčali.

 

 

Ipak, ne postoji par koji bolje skriva svoju decu od njih, pa su, tako, vrlo malo otkrili o svojim ćerkama nakon njihovog rođenja. Njihova najmlađa beba ima 16 meseci, glumac je napokon otkrio njeno ime — tek sada. Beba je rođena u februaru 2023. godine, ali par nije želeo da odaje njeno ime i čini se da su sada našli zgodnu priliku za to.

 

47-godišnji glumac je na premijeri Dedpul & Vulverin filma u Njujorku odao zahvalnost svojoj 36-godišnjoj supruzi Blejk i njihovoj deci, pojedinačno ih svakog nazvavši.

 

1 / 7 Foto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

 

Rejnolds je otkrio da im se četvrto dete zove Olin.

 

Ime Olin je nordijskog porekla i znači naslednik. Ovo je tipično muško ime, pa je to mnoge zbunilo, jer su se pronosile informacije da je par dobio četvrtu ćerku. Ipak, oni nisu govorili o polu deteta do sada.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blake Lively (@blakelively)

 

Imaju i tri ćerke, Džejms, Inez i Beti.

 

Želeo bih da se zahvalim mojoj supruzi Blejk, koja je ove, kao i mojoj deci, Džejms, Inez, Beti i Olin, koji su takođe ovde. Nadam se, ako budem imao sreće, da će ovaj momenat biti najtraumatičniji koji se desio ikada u vašim divnim životima.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

500.000 DINARA ZA PRVO DETE BI TREBALO DA SE REALIZUJE 1. OKTOBRA! Stamenkovski za Kurir televiziju iznela SVE informacije

 

makonda-tracker