ljubav za ceo život

Svaki muškarac bi morao da je pročita: Čestitka Pirsa Brosnana supruzi povodom 23 godine braka je čista poezija

0

Jedan od najpoželjnijih muškaraca planete zauzet je već tri decenije, a zbog čega važi za večitog šarmera odlično pokazuje i način na koji se obratio ženi svog života na dan kada slave godišnjicu braka.

Glumac Pirs Brosnan je 30 godina u ljubavi s Kili Šej Smit, a u braku su od 2001. godine
Glumac Pirs Brosnan je 30 godina u ljubavi s Kili Šej Smit, a u braku su od 2001. godinefoto: EPA-EFE/NEIL HALL

Irski glumac Pirs Brosnan aktivan je na društvenoj mreži Instagram, gde povremeno deli trenutke iz privatnog života, a sada je odlučio da ovim putem čestita javno godišnjicu braka svojoj supruzi.


Nekadašnji Bond objavio je juče kolaž fotografija sa svojom životnom saputnicom Kili Šej Smit i uputio joj emotivnu i poetičnu poruku.


Srećna 23. godišnjica mojoj dragoj Kili, mojoj smeđookoj devojci, mom severu, mom jugu, mom istoku i zapadu. Sva moja ljubavi, ako zaostanem, sačekaj me – napisao je Brosnan.

Kili mu je uzvratila podelivši portret s njihovog venčanja 2001. godine, kada se par zakleo na večnu ljubav u zamku Ešford u Irskoj. I supruga glumca napisala je dirljivu čestitku i na divan način označila godišnjicu braka.

Ti si najbolja, najlepša, najnežnija osoba koju sam ikada upoznala. Srećna ti godišnjica, ljubavi moja. Za sledeće 23 godine zajedno – istakla je. – Neka i dalje budu kreativne, avanturističke, pune ljubavi, inspirativne i radosne. Vreme leti na krilima ljubavi.

 


Velika ljubav Pirsa Brosnana i njegove supruge


Pirs Brosnan upoznao je Kili Šej Smit tri godine nakon smrti njegove supruge Kasandre Haris. Dok se borio da nastavi dalje sa svojim životom, glumac je u Meksiku na jednoj žurki upoznao novinarku Kili Šej.


Bio je zadivljujući. Visok, crn i zgodan – sve što bi svakoga privuklo odmah. Imao je u očima tu nestašnu iskru. Pomislila sam "Vau! Vau!" – priznala je ona godinama kasnije za People.


Nekoliko dana kasnije, prvi put su izašli zajedno i "sedeli pod zvezdama i držali se za ruke", kako je ona otkrila, dok im je iznad glava sijao vatromet, a u razgovoru su ostali zajedno do tri sata usred noći.

 

Pirs Brosnan i Kili Šej Smit proslavili su nedavno 30 godina ljubavi, a potom i 23 godine braka
Pirs Brosnan i Kili Šej Smit proslavili su nedavno 30 godina ljubavi, a potom i 23 godine brakafoto: Splash News / Splash / Profimedia

Par je posle tri godine ljubavi dobio sina Dilana Tomasa, a potom i sina Parisa Beketa 2001. Iste godine su u Irskoj organizovali romantično venčanje za pamćenje, a par je nerazdvojan i često imamo priliku da ih vidimo zajedno na crvenom tepihu.

 

BONUS VIDEO

Stručnjaci o uzrocima razvoda: Jedna okolnost se bitno promenla

 

makonda-tracker