novo "zbogom"

Zašto su Džordž i Amal Kluni ODBACILI princa Harija i Megan? Posle venčanja su ih OBRUKALI, a onda dugo bili nerazdvojni

0

Zbog jedne izjave Klunijevih nakon kraljevskog venčanja svima je bilo neprijatno, ali to nije sprečilo ovaj četverac da postanu prijatelji... da bi potom zauvek okrenuli leđa jedni drugima.

Princ Hari i Megan Markl, vojvoda i vojvotkinja od Saseksa,
Princ Hari i Megan Markl, vojvoda i vojvotkinja od Saseksa,foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Princ Hari i Megan Markl, vojvoda i vojvotkinja od Saseksa, nedavno smo saznali, više nisu u dobrim odnosima s porodicom Bekam, s kojima su godinama bili bliski prijatelji.


Kako su javili strani mediji, Megan Markl je izrazila sumnju da Viktorija i Dejvid Bekam odaju novinarima detalje o njihovom privatnom životu, što je dovelo do kraja prijateljstva.


Kako sada pišu mediji, Saseksovima ponestaje parova za druženje, budući da im drugari više nisu ni holivudski glumac Džordž Kluni i njegova supruga i poznata advokatica Amal Kluni.


Nekadašnji bliski prijatelji u prošlosti su se često posećivali, a Klunijevi su bili rado viđeni gosti u domu princa Harija i Megan Markl, i dok su živeli u Engleskoj i, kasnije, u Los Anđelesu, piše Daily Mirror. Međutim, stvari su se sada promenile jer Džordž i Amal grade bliži odnos s kraljem Čarlsom III, Harijevim ocem.

 

Podsetimo, Klunijevi su bili među najzapaženijim gostima na venčanju Saseksovih 2018. godine, a nehotično su obrukali mladence kada ih je jedna od gošći pitala kako su se upoznali s Harijem i Megan.

 

1 / 5 Foto: EPA-EFE/LIONEL HAHN/ POOL

 

Nekadašnja cimerka i bliska prijateljica princeze Dajane iskorisitla je jedinstvenu priliku da na venčanju popriča s glumcem i advokaticom i pitala ih otkud poznaju mladoženju i nevestu.


Ne poznajemo ih – odgovorili su Klunijevi ljubazno.


Tada se pisalo da su Megan i Hari pozvali Džordža i Amal kako bi delovalo kao da se druže s uticajnim ljudima, kao i da bi se zbližili s ovim poznatim parom, što im je kasnije i uspelo.

 

Princ Hari i Megan Markl
Princ Hari i Megan Marklfoto: EPA-EFE/CRAIG GOLDING

Izveštaji o navodnom sukobu ovih parova sada stižu u jeku glasina da Megan Markl želi da se etablira kao "moćan igrač" u Holivudu nakon što je njen imidž pomalo narušen u poslednje vreme. Ona je nedavno potpisala ugovor s renomiranom holivudskom agencijom William Morris Endeavour, šuška se da sprema novu knjigu o svom životu, a sve su glasnije tvrdnje da se Megan vraća glumi.

 

 

BONUS VIDEO Zanosno izdanje Amal Kluni

 

makonda-tracker