(video)

Reakcijom ju je bacio u nesvest: Glumica je VRISNULA U TRANSU kad ga je ugledala glumca, a on joj uzvratio NEOČEKIVANO

1

Pre 17 godina, na crvenom tepihu se dogodilo nešto što baš niko nije slutio i teško da će bilo koji holivudski frajer ponoviti

Hit Ledžer preminuo je 2008. godine, a tokom kratke karijere ostvario je mnogo uspešnih uloga i postao miljenik publike
Hit Ledžer preminuo je 2008. godine, a tokom kratke karijere ostvario je mnogo uspešnih uloga i postao miljenik publikefoto: EPA/JAN WOITAS

Australijski glumac Hit Ledžer prerano nas je napustio 2008, kada je imao svega 29 godina, a u istoriji filma ostavio je dubok trag.


Od uloga u "Priči o vitezu", tinejdžerskom hitu "10 stvari koje mrzim kod tebe", preko remek-dela "Planina Broukbek", "Imaginarijum doktora Parnasusa" i Džokera u "Mračnom vitezu", Hit Ledžer obeležio je jednu eru svetskog filma i svojim odlaskom lišio sedmu umetnost jednog od najboljih glumaca svoje generacije.


Ledžer je, uz to što je oduševljavao filmsku kritiku, bio miljenik svetske publike i osvajao skromnošću i harizmom, a dame nisu bile ravnodušne na njegov osmeh. Među njima je bila i 18 godina starija koleginica koja je njegov veliki fan.

 

Hit Ledžer preminuo je 2008. godine, a tokom kratke karijere ostvario je mnogo uspešnih uloga i postao miljenik publike
Hit Ledžer preminuo je 2008. godine, a tokom kratke karijere ostvario je mnogo uspešnih uloga i postao miljenik publikefoto: EPA/DANNY MOLOSHOK

Te 2006. godine, na dodeli nagrada Američkog filmskog instituta (AFI), Hit Ledžer davao je izjavi na crvenom tepihu, kada se pojavila Magda Subanski, komičarka koja se u njihovoj rodnoj Australiji proslavila ulogom u sitkomu "Ket i Kim".

 

Magda je ugledala mladog glumca i vrisnula u transu od oduševljenja, hvalatajući se za glavu i ponavljajući: "Oh, moj Bože", a Ledžerovu reakciju niko nije mogao da predvidi. Dirnut divljenjem starije koleginice, Hit joj je prišao i strastveno je poljubio pravo u usta, nakon čega je Šeron – pala kao pokošena!

 


Ona je kasnije na ceremoniji dodele nagrada držala govor, gde je ispričala okupljenim zvezdama šta se dogodilo. Ona je dodala i da je uvek mislila da je glumac gej, kao i da ona oko usana ima "Hitov osip".

 

Nakon toga je, tresući se, proglasila Hita Ledžera dobitnikom jedne nagrade, a on se popeo i ponovo je poljubio, ovog puta u obraz.


Ko bi još postupio kao neprevaziđeni Hit Ledžer?

 

 

makonda-tracker