sjajan dogovor

Jedno PRAVILO im brak održava SAVRŠENIM: Mala tajna Blejk Lajvli i Rajana Rejnoldsa iz koje mnogi parovi mogu da uče

0

Par sebi može da priušti da se već više od 12 godina pridržava dragocenog pravila uz koje je njihova porodica skladna i srećna

Blejk Lajvli i Rajan Rejnolds na Met gali
Blejk Lajvli i Rajan Rejnolds na Met galifoto: EPA-EFE/JUSTIN LANE

Glumica Blejk Lajvli (36) i glumac Rajan Rejnolds (47) u braku su već 12 godina, imaju četvoro dece i spadaju u omiljene holivudske parove, a i danas izgledaju zaljubljeno kao na početku veze.


To im, ipak, nije "palo s neba" – oni su se stalno trude da jačaju svoj brak i odnos, a glumica je sada otkrila i posebno pravilo koje im je veoma značajno u tome.


Uprkos zauzetim rasporedima, oni daju sve od sebe da nikada ne snimaju filmove istovremeno, tako da je jedno od njih dvoje uvek slobodno.

Kad smo Rajan i ja počeli vezu, utvrdili smo pravilo da ne radimo u isto vreme, tako da nam je privatni život uvek prioriret – rekla je u emisiji Further Ado zvezda serije "Tračara".

 

Blejk Lajvli i Rajan Rejnolds tokom šetnje u Njujorku
Blejk Lajvli i Rajan Rejnolds tokom šetnje u Njujorkufoto: JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ponekad im je, priznaje, bilo teško da se drže ovog plana, naročito na samom početku, kada je ona neprestano morala da bude na filmskom setu.


Navikla sam da radim naporno, da idem, idem, idem, idem i ne stajem – rekla je Blejk Lajvli. – Posebno na "Tračari", koja je šest godina bila deo mog života, a nekad sam odjednom snimala po tri epizode.


I Rejnolds je, inače, 2019. pomenuo ovo porodično pravilo u njegovom domu u intervjuu za People.

 

Blejk Lajvli i Rajan Rejnolds zajedno imaju četvoro dece
Blejk Lajvli i Rajan Rejnolds zajedno imaju četvoro decefoto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Blejk i ja ne snimamo filmove u isto vreme. Ako ona snima na Tajlandu, a ja sam u Vankuveru, nikad se nećemo viđati i– istakao je. – Mi funkcionišemo kao jedinica i to nam zaista sjajno ide. Deca budu s nama, porodica ostaje zajedno, a tu je dom. Ako smo u Španiji, Juti ili Njujorku, sve dok smo zajedno – mi smo kod kuće.
 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

"Za dug brak je ključna jedna stvar"

 

makonda-tracker