intrige i spekulacije

Pre mesec dana je ljubila — princa! Slavnog lepotana povezuju sa ženom koja je posle razvoda glavna tema među poznatima

0

Čuveni sportista ovog puta je povezan sa ženom koja je nedavno obelodanila vezu sa grčkim princem.

Bruks Nejder
Bruks Nejderfoto: EPA-EFE/ALLISON DINNER

Kada se pre mesec dana Olivija Kulpo udala za Kristijana Mekefrija, na tom slavlju se okupio veliki broj poznatih, ali i plemići, a među njima je bio princ Konstantin Aleksios od Grčke i Danske s novom devojkom.

 

Ispostavilo se da je ona dobro poznato lice među poznatima, a reč je o Bruks Nejder, koja je poznata kao model i glumica, te je glumila u filmu sa Silvesterom Staloneom. 

 

 Ona se 2019. godine udala za Bilija Hera, a njihov predstavnik za štampu je u maju ove godine saopštio da oni žive odbojeno već mesecima i da je razvod neizbežan.

Ne samo što je pre svega mesec dana viđena u društvu grčkog princa, čime je njihova veza svakako postala prilično ozbiljna, lepu Bruks su povezali sa slavnim lepotanom.

 

Bruks Nejder sa princem Konstantinom na venčanju Olivije Kulpo
Bruks Nejder sa princem Konstantinom na venčanju Olivije Kulpofoto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

U pitanju je — Tom Brejdi!

 

Nakon što su strani mediji preneli da je par krenuo da se viđa i zabavlja, krenula su šuškanja o tome kako je Bruks uspela da tako brzo uđe u novu vezu sa jednako slavnim muškarcem.

 

Tom Brejdi
Tom Brejdifoto: EPA / ERIK S. LESSER

Navodilo se da su viđeni na zabavi u Hemptonima, kod milijardera Majkla Rubina, ali Ju Es Vikli navodi da se par ipak ne zabavlja.

 

Toma Brejdija i inače povezuju s raznim devojkama nakon njegovog razvoda od Žizel Bundšen, te se zabavljao i sa Irinom Šajk, s kojom je raskinuo posle nekoliko meseci veze.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

ĐOKOVIĆ: HOĆU DA IGRAM DO 45. KAO TOM BREJDI! 

 

makonda-tracker