kao jaje jajetu

Poznati sportista ljubi 14 godina mlađu: Svi kažu da je nova devojka KOPIJA NJEGOVE BIVŠE

1

Mnogi su ostali u šoku kada su uočili sličnost između bivše žene slavnog sportiste i njegove nove izabranice.

Izabela je influenserka
Izabela je influenserkafoto: isasettanni/Instagram

Nije retkost da nekadašnji supružnici nakon razvoda traže partnere slične svojim bivšima.

 

Baš kao i "obični smrtnici" ni poznate ličnosti ne odolevaju ovom trendu, a njihova situacija je teža utoliko što su im životi konstantno pod lupom javnosti.

 

U ovu grupu odskora spada i jedan slavni sportista, koji očigledno nije uspeo da preboli bivšu ženu pa sada uživa u ljubavi sa, kako mnogi kažu, njenom "kopijom".

 

Vest o razvodu najveće zvezde američkog fudbala Toma Brejdija i zanosne manekenke Žizel Bundšen odjeknula je u medijima poput bombe 2022. godine.

 

Ovaj poznati par važio je za jedan od najskladnijih u Holivudu, a u 13 godina dugom braku dobili su dvoje dece.

 

Otkada su se rastali, nebrojeno puta su mediji brazilsku lepoticu i poznatog sportistu spajali sa različitim ličnostima sa svetske javne scene.

 

Žizel i Tom uživali su 13 godina u skladnom braku
Žizel i Tom uživali su 13 godina u skladnom brakufoto: Aurore Marechal / PA Images / Profimedia

Tako se spekulisalo o navodnoj romansi između Brejdija i starlete Kim Kardašijan, što su njih dvoje u nekoliko navrata demantovali.

 

Ipak, čini se da je popularni kvoterbek konačno uspeo da preboli rastanak sa dugonogom Žizel i utehu pronađe u 14 godina mlađoj Izabeli Setanji.

 

Izabela je influenserka i naslednica kompanije koja se bavi distribucijom hortikulturnih dobara, a u Tomovom društvu navodno je viđena nekoliko puta ovoga meseca.

 

 

Kako izvor navodi, njih dvoje su se nedavno upoznali preko zajedničkih prijatelja i sve je još uvek veoma sveže.

 

Na društvenoj mreži Instagram ovu lepoticu prati čak 214 hiljada ljudi, a mnogima je za oko zapala njena zapanjujuća sličnost sa Brejdijevom bivšom Žizel.

 

 

Osim dugih nogu i izvajanog tela, ove dve dame spaja još nešto – obe su poreklom iz Brazila.

 

Kao istaknuta internet ličnost Izabel neretko pozira za modne brendove, te se može reći da čak i njeno zanimanje jednim dobrim delom asocira na nekadašnju ljubav njenog novog izabranika.

 

 

Mada izvor tvrdi da je veza Izabele i Brejdija još uvek nedefinisana,ostaje da vidimo u kom će pravcu njihova romansa dalje odvijati.

 

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

ĐOKOVIĆ: HOĆU DA IGRAM DO 45. KAO TOM BREJDI! Najbolji teniser sveta ne razmišlja o penziji

 

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker