majka i ćerka

Ona danas ima — samo nju: Ovako je Kejti Holms odgajala svoju ćerku Suri i govorila o njihovom životu

0

Tom Kruz godinama nije prisutan u njihovim životima, ali Kejti Holms se nikad nije požalila na to što sama vaspitava ćerku.

Kejti Holms i Suri Noel 2007. godine na utakmici
Kejti Holms i Suri Noel 2007. godine na utakmicifoto: EPA/ANDREW GOMBERT

Glumica Kejti Holms svoju ćerku Suri vrlo retko je predstavljala javnosti dok je bila devojčica, ali ona je sada sve češće na meti paparaca.

 

Nedavno je proslavila maturu, ali i pokazala svog momka, Tobija Koena, koji je njena srednjoškolska ljubav, a predstoji im leto puno uživanja dok ne krenu na koledže.

 

Ćerka Toma Kruza nije u kontaktu s njim već godinama, te se odrekla i njegovog prezimena, predstavljajući se majčinim srednjim imenom — Noel.

 

 

Zvezda "Dosonovog sveta" nije komentarisala otuđenost od Toma Kruza, premda već godinama nemaju nikakvu komunikaciju s njim, a dete su dobili u aprilu 2006. godine, 6 godina pre nego što su se rastali.

 

Pošto Tom nije deo njihovih života, Kejti sama odgaja svoju ćerku, a ovo je sve što je govorila o njoj prethodnih godina i ovako je postavljala svoje prioritete:

 

— Veoma sam fokusirana na majčinstvo. Svaki dan otkrivam nešto novo o predivnom ljudskom biću čija sam mama.

 

— Trudim se mnogo i veoma sam zahvalna na tome kako sam ja odgajana i trudim se da to primenim na svom detetu.

 

1 / 13 Foto: Fernando Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

— Ona ima svoj stil. Nemam ništa s njenim modnim ukusom. Divno je kad si iskren prema sebi.

 

— Važno je da sam prisutna i da ona ima stabilno i nevino detinjstvo. Blagoslovena sam što radim to što radim, ali nema ništa bolje na svetu nego kad vidite svoje dete da uspe.

 

Kejti Holms i Suri Noel Kruz na dodeli diploma
Kejti Holms i Suri Noel Kruz na dodeli diplomafoto: BrosNYC / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

— Hoćete zauvek da budete s decom i morate da im date sve što im treba, ali onda oni odlaze i to će za mene biti jako, jako tužno.

 

— Svaka godina života mog deteta je bila komplementarna s mojim godinama u tom trenutku. Odrastale smo zajedno. Srećna sam što sam bila mlada majka.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Majka je ostavila u podrumu na dan rođenja, a onda se dogodio obrt! Ugledni Srbi u Americi usvojili Elizabetu

 

makonda-tracker