nagađanje ili istina?

Šajlo nije jedina? Javnost ponovo bruji o deci Anđeline Džoli i Breda Pita

1

Mala Vivijen se povremeno sa majkom pojavljuje na događajima, a ono što su svi primetili je da sve više liči na svoju stariju sestru Šajlo Džoli-Pit

DECA ANĐELINE DŽOLI PONOVO U CENTRU PAŽNJE JAVNOSTI
DECA ANĐELINE DŽOLI PONOVO U CENTRU PAŽNJE JAVNOSTI foto: EPA / MIKE NELSON

Jedan od najpopularnijih parova Holivuda Anđelina Džoli i Bred Pit često su u žiži interesovanja javnosti zbog svojih međusobnih odnosa, ali i zbog odnosa koje imaju sa svojom decom.

 

Budući da imaju šestoro dece i oni su često na meti interesovanja novinara i široke javnosti, a nedavno su mogla da se čuju šuškanja da pored Šajlo još jedno dete iz porodice Pit - Džoli želi da umesto devojčice postane dečak.

 

Šajlo je mnogo puta bila tema pisanja stranih portala, prvo zbog toga što se šuškalo da je transrodna osoba, a zatim i zbog činjenice da je čim je napunila 18 godina odlučila da odbaci prezime svog oca Breda, Pit i da ostane samo Šajlo Džoli.

I sam Bred Pit je u više navrata govorio da mu je Šajlo tražila da je zove Džon. Zbog svega toga dugo se nagađa da je Šajlo transrodna, iako niti ona niko iz porodice nije potvrdio takve glasine.

 

Sada je još jedno njihovo dete dospelo u centar pažnje javnosti, a šuška se da još jedna devojčica, Vivijen, ima pretenzije ka transrodnosti.

 

Ako je verovati onom što pišu strani mediji i Vivijan se sve češće oblači kao dečak, mada po kosi i frizuri koju nosi još uvek ipak više liči na devojčicu, što po polu i jeste. Osim Vivijen tu je i njen brat Knoks, oboje imaju po 15 godina.

VIVIJEN DŽOLI SE ČESTO OBLAČI KAO DEČAK
VIVIJEN DŽOLI SE ČESTO OBLAČI KAO DEČAKfoto: EPA-EFE/SARAH YENESEL

On je nedavno uslikan sa Ađelinom u javnosti, što se zaista retko dešava, a mnogi su komentarisali da je dečak gotovo preslikan otac, Bred Pit. 

 

Na sajtovima stranih agencija pojavile su se fotografije Vivijen i Šajlo n osnovu kojih se jasno vidi da su devojčice veoma slične, gotovo preslikane, a budući da je obično starija sestra mlažoj uzor mnogi su mišljenja da će Vivijen uskoro krenuti stopama Šajlo.

 

Interesovanje za mušku odeću je već evidentno, a da li će tokom godina i ona pokazati interesovanje za dublju transrodnost ostaje nam da vidimo.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Koja je tajna mladolikog izgleda Breda Pita?

 

makonda-tracker