misteriozan

Kažu da će nadmašiti i mamu i tatu! Jedini biološki sin Anđeline Džoli i Breda Pita viđen u javnosti posle duge pauze

0

Dok se ostatak porodice češće pojavljuje u javnosti, jedan od blizanaca koje je dobio nekadašnji najlepši par planete ne eksponira se tako često.

Bred Pit i Anđelina Džoli na dodeli Oskara
Bred Pit i Anđelina Džoli na dodeli Oskarafoto: EPA / MIKE NELSON

Deca Anđeline Džoli i Breda Pita često su tema u stranim medijima otkako su došli na svet jer fanove nekadašnjeg para zanimaju sve pojedinosti o životu jedne od najpoznatijih porodica na svetu.


Ipak, nijedno od šestoro dece koje par ima zajedno ne uživa preterano u pažnji medija, pa se ne eksponiraju više nego što je potrebno, sa izuzetkom povremenog pojavljivanja s majkom na cvetom tepihu.


I dok Šajlo, Vivijen i Zaharu viđamo često, ostalo troje dece bivšeg najlepšeg para sveta – Noksa, Medoksa i Paksa – uglavnom je u drugom planu.


Tako je Noks, Vivijenin brat blizanac, jedan od misterioznijih, a nedavno je viđen prvi put posle duže pauze, kada su ga paparaci uslikali dok je izlazio s majkom iz pet šopa.

 

Anđelina Džoli sa sinom Noksom
Anđelina Džoli sa sinom Noksomfoto: Terma,SL / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Noks Džoli Pit danas ima 15 godina i već je viši od svoje majke, a on je slika i prilika svojih slavnih roditelja, savršena mešavina crta Anđeline Džoli i Breda Pita.

 

Anđelina Džoli sa sinom Noksom
Anđelina Džoli sa sinom Noksomfoto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Podsetimo, Vivijen Maršelin i Noks Leon rođeni su 12. jula 2008. godine u Nici, u Francuskoj, a dečak je došao na svet jedan minut posle sestre.

 

Anđelina Džoli sa sinom Noksom i ćerkom Zaharom
Anđelina Džoli sa sinom Noksom i ćerkom Zaharomfoto: Terma,SL / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nakon rođenja blizanaca, porodica Džoli-Pit neko vreme je provela u Provansi, u čuvenom zamku Château Miraval, u kom su se godinama kasnije Anđelina i Bred venčali i oko kog se spore godinama nakon razvoda.

 

BONUS VIDEO

Životna ispovest Feđe Štukana: Anđelina Džoli i Bred Pit su mi dali ideju da sve stavim na papir

 

makonda-tracker