on skrhan, ona u zanosu

Umesto romantične večere servirala mu hladan tuš: Fotografije Džej Lo i Bena Afleka na godišnjicu braka obišle svet

0

Glasine o razlazu glumačkog para ne jenjavaju, a ni godišnjicu braka ovog puta nisu proveli zajedno 

BEN I DŽEJ LO NISU BILI ZAJEDNO NA GODIŠNJICU BRAKA
BEN I DŽEJ LO NISU BILI ZAJEDNO NA GODIŠNJICU BRAKA foto: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Glumac Ben Aflek i Dženifer Lopez danima su u centru pažnje medija zbog navodnih problema koje imaju u braku. Papraci su svuda oko njih i trude se da iz na osnovu njihovog ponašanja otkriju neke nove detalje odnosa.

 

Ipak, čini se da pevačica baš ne želi da im da povoda za govorkanje, već se trudi da izgleda i oseća se odlično. Ipak, to se ne može reći za Bena, koji svaki blic fotoaparata dočeka sa vrlo namrgođenim izrazom lica.

 

Danas je bio posebna dan za ovaj par, ali se čini da su oboje imali važnija posla. Oni su danas trebali da proslave godišnjicu braka, ali na iznanađenje mnogih oni se tokom dana zapravo nisu ni videli.

I dok je Dženifer Lopez uslikana u veselom izdanju dok po kraju u kojem živi vozi bicikl sa osmehom na licu, Ben je bio sušta suprotnost svoje supruge.

 

Njega su fotografi uslikali ispred kancelarije, a izraz lica je govorio da mu nije lako i da je veoma lošeg raspoloženja.

 

DŽEJ LO SE RELAKSIRA I UŽIVA ALI NE I BEN
DŽEJ LO SE RELAKSIRA I UŽIVA ALI NE I BEN foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Mnogi su ovo protumačili kao da se "raspada" zbog čitave situacije u kojoj se posle samo dve godine braka našao sa Dženifer Lopez, ali zapravo još uvek nije jasno da li je ovo zaista bračna kriza ili je par naprosto zbog brojnih obaveza odlučio da se razdvoji na neko vreme. 

 

BEN AFLEK NIJE BIO RASPOLOŽEN KAO DŽENIFER
BEN AFLEK NIJE BIO RASPOLOŽEN KAO DŽENIFER foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia


Rado podsećanja, par se venčao 16. jula 2022, u braku su samo dve godine, a već se šapuće da je došlo do nevolja u raju.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

U kakvim su odnosima Ben i Dženifer Lopez?

 

makonda-tracker