pristupačna moda

Maksi kombinezon Džej Lo izgleda kao najlepša letnja haljina: Može se naći za 1.500 dinara, a izgleda kao milion dolara

0

Dženifer Lopez uslikana je na ulicama Sauthemptona sa svojom pastorkom Vajolet Aflek

Dženifer Lopez jedna je od najbolje stilizovanih žena sveta
Dženifer Lopez jedna je od najbolje stilizovanih žena svetafoto: Bellocqimages / INSTAR Images / Profimedia

Planetarno popularna pevačica i glumica Dženifer Lopez važi za jednu od najbolje odevenih žena na svetu, a svako njeno izdanje prava je modna inspiracija ženama širom planete.

 

Latino diva pre dva dana uslikana je u šetnji ulicama Sauthemptona, a društvo joj je pravila poćerka Vajolet Aflek.

 

Mada je glavna tema o kojoj se ovih dana piše pevačicin navodni razvod od glumca Bena Afleka, sve spekulacije ostale su u senci odevnog komada u kom se slavna Džej Lo prekjuče pojavila.

Poslednjih dana Dženifer Lopez često svoje vreme provodi sa najstarijom pastorkom Vajolet, zbog čega mnogi misle da je pomirenje sa Aflekom na pomolu.

 

Vreli julski dan naslednica Dženifer Garner i njena slavna maćeha iskoristile su kako bi se prošetale do lokalnog kafea u Sauthemptonu, a modno izdanje u kom se Lopezova pojavila nije ostalo nezapaženo.

 

Džej Lo je uživala u šetnji sa pastorkom i njenom prijateljicom
Džej Lo je uživala u šetnji sa pastorkom i njenom prijateljicomfoto: T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Naime, lepa Dženifer oduševila je sve prisutne svojim jednostavnim – a efektnim letnjim izdanjem. Odevni komad koji na prvi pogled deluje kao spektakularna maksi haljina, zapravo je super udobni kombinezon ležernog kroja koji predstavlja idealan izbor za vrele julske dane.

Prelepi letnji kombinezon Džej Lo spaja lepo sa udobnim
Prelepi letnji kombinezon Džej Lo spaja lepo sa udobnimfoto: T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Dizajn čiji kroj telu dopušta da diše prava je oda ženstvenosti, sa dubokim ali suptilno naglašenim dekolteom i senzualnim prorezom na leđima. Ovu kreaciju Džej Lo upotpunila je udobnim japankama, i za nju već prepoznatljivim modnim trojstvom: običnim alkama, velikim prozirnim naočarama za sunce i luksuznom crnom Birkin torbom u krok dezenu.

Ovaj stajling možete prekopirati za male pare
Ovaj stajling možete prekopirati za male parefoto: T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Jednim stajlingom Lopezova je uspela da spoji pojam udobnog i šik, a kombinezon gotovo identičan njenom možete pronaći već za 1.500 dinara.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

ŽELITE OBLINE KAO DŽENIFER LOPEZ: Poslušajte njenog trenera! Radite OVU vežbu i bićete ODUŠEVLJENE rezultatima!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

makonda-tracker