kao jaje jajetu

Nećete verovati svojim očima: Sin najvećeg latino zavodnika je napunio 18 i svi kažu da je slika i prilika slavnog oca

0

Latino glumac Vilijam Levi važi za jednog od najvećih zavodnika i miljenika žena, a kada ugledate njegovog sina prvenca – nećete verovati koliko liče.

Vilijam Levi dobio je sina veoma mlad
Vilijam Levi dobio je sina veoma mladfoto: Instagram

Latino zavodnik i glumac Vilijam Levi našao se u središtu medijske pažnje nakon turbulentnog razvoda od glumice Elizabete Gutijerez, koji je obeležen brojnim kontroverzama i javnim konfliktima.

 

Par koji je bio u braku 18 godina i ima dvoje dece - sina Kristofera (18) i ćerku Kejli (14), nedavno je bio predmet policijske intervencije zbog incidenta koji se odigrao u porodičnoj kući.

 

U ovoj drami deca su jasno zauzela majčinu stranu, a ono što mnogi ovih dana komentarišu jeste neverovatna fizička sličnost između Levija i njegovog naslednika.

 

Mladi naslednik popularnog glumačkog para Kristofer Levi nedavno je napunio 18 godina, a na društvenoj mreži Instagram prati ga preko milion ljudi!

 

Osim što je osvojio "genetsku lutriju" te će sa godinama nesumnjivo biti sve lepši i lepši, mladi Levi može da se pohvali i izuzetnim sportskim dostignućima – profesionalno se bavi bejzbolom.

 

Na društvenim mrežama često objavljuje fotografije sa majkom, ocem i sestrom, čime jasno pokazuje privrženost porodici, te se pretpostavlja da mu medijski propraćenrazvod roditelja teško pada.

 

Elizabet i Vilijam godinama unazad važe za najpopularnije zvezde telenovela ne samo u Srbiji, nego i širom planete, a za Kristofera mnogi kažu da što je stariji, više liči na poznatog oca.

Kubanski glumac ranije je češće objavljivao fotografije sa sinom, dok u poslednje vreme to nije slučaj.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Dženifer Lopez i Ben Aflek se ponovo verili: Latino diva lepe vesti podelila na Tviteru

 

 

makonda-tracker