"Kako je nije sramota?"

Ima MILIONE i moli ljude da joj uplate novac: Glumica šokirala fanove molbom, a oni kažu – radije bi BACILI PARE U SMEĆE

0

Jedna od omiljenih glumica iz devedesetih nema finansijske probleme, ali ipak računa na pomoć drugih da bi ispunila sinu želju

Alisa Milano uživa u osveženju u Los Anđelesu
Alisa Milano uživa u osveženju u Los Anđelesufoto: Lauren Menowitz / Shutterstock Editorial / Profimedia

Proslavljena glumica Alisa Milano (51) spada u najpoznatija imena u Holivudu i na svoje ime ima milione dolara.


Međutim, kada je njen sin trebalo da ide na putovanje sa svojim bejzbol timom, ona je odlučila da zamoli za donacije fanove na platformi GoFundMe, što, očekivano, nije naišlo na sjajnu reakciju.


Zvezda serije "Čari" postavila je akciju za prikupljanje sredstava pod svojim zakonskim imenom Alisa Buljari i potom podelila link na svom profilu na X-u, nekadašnjem Tviteru, gde je prati oko 3,4 miliona ljudi.

 

Alisa Milano moli za pomoć da tim njenog sina ode na putovanje
Alisa Milano moli za pomoć da tim njenog sina ode na putovanjefoto: GoFundMe/Printscreen

Budući da je Alisa multimilionerka i udata je za čuvenog holivudskog agenta Dejvida Buljarija (47), koji je bio kodirektor filmskog odeljenja u kompaniji CAA, mnogi su bili iznenađeni time što oni traže od drugih da im pomognu da pošalju dete na put.

"Da li se ona identifikuje kao siromašna?", "Neko drugi bi platio sam troškove sve dece", "Žena ima milione i prosi, radije bih bacio pare u smeće nego dao njoj", "Kako je nije sramota?", neki su od komentara na ovoj mreži.

 


Nakon izrazito negativnih reakcija, Alisa Milano odlučila je da pokuša da se odbrani i objasnila da je ona platila za dresove za ceo tim i tenere, kao i da je priređivala rođendanske zabave i sponzorisala "svakog klinca koji nije mogao da plati mesečne obaveze".


Deca, takođe, sama skušljaju novac – peru automobile, organizuju filmske projekcije i mnoge druge zabavne stvari! Hvala svima koji su doprineli našem GoFundMe! Mnogo se olakšali dečacima i njihovima porodicama – poručila je Alisa.

 


Glumica Alisa Milano je od 2009. u braku s Dejvidom Buljarijem, s kojim pored sina Majla (12) ima i ćerku Elizabelu (9).

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima

 

BONUS VIDEO

Alisa Milano pokazala posledice borbe s kovidom

 

makonda-tracker