liči li na oca?

Imao je problema sa narkoticima, a bio je i u ZATVORU 7 godina: Pogledajte kako izgleda sin proslavljenog Majkla Daglasa

0

Ne pojvaljuje se često u javnosti, pa paparaci nemaju priliku da ga fotografišu. 

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Pre par godina na ulicama Los Anđelesa uslikan je Kameron Daglas, sin čuvenog Majkla Daglasa, koji je uspeo da privuče pažnju papraca tako što je paradirao razgolićen. 

 

On se ne pojavljuje često u medijima pa njegove fotografije ne možemo često videti, ali očigledno kada odluči da privuče pažnju javnosti ima dobar recept. On je skinuo majicu i šetao ulicom pri čemu je svako mogao da vidi njegovo zgodno telo i tetovaže. 

 

1 / 3 Foto: Profimedia

 

Zanimljivo je to da svi komentarišu njegov izlazak iz zatvora 2016. godine u kojem je zbog problema sa narkoticima proveo dugih 7 godina. On je u zatvor 2010. godine otišao kao pomalo zapušten momak, a kada je pušten na slobodu svi su komentarisali kako izgledom podseća na manekene. 

 

On se navodno potpuno preporodio i promenio stil života, a u tome mu je pomogla i izabranica - joga instruktorka Vivijan Tajbs, koja mu je godinu dana nakon puštanja na slobodu rodila ćerkicu Luj Izi.

 

1 / 2 Foto: Profimedia

 

Moja porodica nikada nije odustala od mene, ni na jednu sekundu. Ketrin je borac, ona je neko ko je došao iz Velsa i zahvaljujući upornosti i talentu se popela na sam vrh. Ona nikad ne odustaje ni od čega, pa tako nije ni od mene. Ljubav moje porodice spasila me je u najmračnijim danima — rekao je on.

 

 

makonda-tracker