neobičan obrt

Pogledala je muzičara i shvatila – on je njen OTAC: Emotivna priča o tome kako je slavna glumica otkrila svoje poreklo

0

Glumica Liv Tajler danas puni 47 godina, a do svoje jedanaeste godine nije znala da joj je otac planetarno popularni muzičar.

Liv Tajler dugo nije znala ko joj je otac
Liv Tajler dugo nije znala ko joj je otacfoto: EPA / ETTORE FERRARI

Jedna od najlepših žena na svetu glumica Liv Tajler rođena je 01. jula 1977. godine u Njujorku kao Liv Rundgren.

 

Javnosti je najpoznatija po svojoj ulozi u kultnom serijalu filmova "Gospodar prstenova", a decenijama nakon što se proslavila interesovanje za njen privatni život ne prestaje da jenjava.

 

Najintrigantnija priča vezana za njen život jeste svakako priča o tome kako lepa Liv dugi niz godina nije znala da joj je planetarno poznati muzičar biološki otac.

 

Da je otac zanosne Liv legendarni roker i frontmen benda Aerosmith Stiven Tajler sada je već opšte poznata činjenica, ali ona to nije znala do svoje jedanaeste godine.

 

Rođena i odrasla uz majku Bebe Buel, buduća manekenka i glumica detinjstvo je provela misleći da joj je biološki otac pevač Tod Rundgren, čije je prezime nosila.

 

Bebe, koja je tokom 70-ih bila "plejbojeva zečica", imala je kratku ljubavnu aferu sa Stivenom Tajlerom krajem 1976. godine; već sledećeg jula kao plod ove romanse rodila se Liv.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bebe Buell (@realbebebuell)

 

Mada je Rundgren pretpostavljao da nije njegova biološka ćerka, priznao je Liv kao svoju i dao joj svoje prezime. Kako je frontmen Aerosmith-a u to vreme živeo pravim  "rokenrol životom", te se odavao porocima poput droge, Buelova je odlučila da prećuti istinu o njegovom očinstvu.

 

Kako je i sama Bebe rekla, ona i Tod napravili su "pakt da on bude Livin otac, a ako se ikada stvori problem, kazaće joj istinu tek kada postane punoletna".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bebe Buell (@realbebebuell)

 

Kako je glumica sama došla do istine

 

Kada joj je bilo tek 8 ili 9 godina, Liv je prvi put u životu upoznala Stivena Tajlera, i to na koncertu svog očuha. Iako, kako kaže tada "nije imala predstave ko je on" buduća glumica se "ludo zaljubila u njega".

 

Toliko joj se svideo kontroverzni roker da je nakon prvog susreta sobu oblepila njegovim posterima, sa kojima je satima umela da sedi i razgovara.

 

– Mora da je u pitanju hemija - DNK i geni – objasnila je Liv.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bebe Buell (@realbebebuell)

 

– Još kao mala devojčica osetila sam veoma jaku vezu sa njim i mada isprva nisam shvatala zašto je to tako, veoma brzo sam saznala – dodala je ona.

 

Osim što je primetila svoju neupitnu sličnost sa rokerom, buduća zvezda "Gospodara prstenova" nije mogla da dođe sebi kada je na jednom koncertu ugledala Stivenovu, od nje godinu i po dana mlađu, ćerku Miju Tajler.

 

Videla sam je kako stoji blizu koncertne bine i pomislila sam kako gledam u svoju bliznakinju – otkrila je Tajlerova.

 

 

Zbog ovih sličnosti sada već jedanaestogodišnja Liv bila je prilično sigurna u to da je Stivenova ćerka, te je jednog dana krišom otvorila dnevnik svoje majke i u njemu zapisala: "Mislim da mi je Stiven otac".

 

Nedugo nakon toga Bebe je povela neizbežan razgovor sa svojom ćerkom i potvrdila njene sumnje.

 

 

Nakon što je istina izašla na videlo, roker je počeo da neguje svoju vezu sa tek otkrivenom ćerkom, da bi ona ubrzo odbacila očuhovo prezime u korist prezimena Tajler.

 

Kao srednjoškolka Liv se čak pojavila u spotu očevog benda za pesmu "Crazy", a 1998. Stiven je ćerki posvetio hit baladu "I don't want to miss a thing" koja je ujedno bila i muzička tema filma "Armagedon" u kom je lepa Tajlerova kći zaigrala rame uz rame sa Brusom Vilisom.

 

 

Odnos sa roditeljima

 

 

U više navrata glumica je istakla kako nije ljuta na svoju majku, već je zahvalna na tome što je odrasla sa "više različitih roditeljskih figura".

 

– Tako sam zahvalna Todu što je izabrao da mi bude očinska figura. Za muškarca je velika stvar da kaže: "Znam da ovo dete možda nije moje, ali ipak želim da budem njen otac" – istakla je lepa Liv, govoreći o tome koliko joj znači što ima čak sve očinske figure u svom životu.

 

 

Glumica je danas majka troje dece, a Stiven Tajler aktivno učestvuje u njenom kao i životima svojih unuka.

 

– Veoma je drag, svima im je tako zabavno da budu bake i deke. Neverovatan je u stvaranju čudnih zvukova svojim ustima, životinjskih zvukova, mnogo životinjskih zvukova! Veoma je razigran, zabavan i nežan. On je kao magični čarobnjak. Ima razne drangulije u svojoj kosi i mnogo nakita – jednostavno je deci veoma zabavan – zaključila je Liv.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Poznati roker otkrio tajnu jednog od najvećih ex ju hitova: PESMA IMALA DRUGI TEKST!

 

 

makonda-tracker