holivud

Njihovi porodični odnosi davno su razoreni: Džon Vojt podelio nepoznat detalj o Anđelini Džoli i njenoj ćerki Vivijen

0

Džon Vojt i Anđelina Džoli već godinama su u napetim odnosima, a njemu nije strano ni da je javno kritikuje.

Anđelina Džoli i Vivijen Džoli Pit na dodeli Toni nagrada
Anđelina Džoli i Vivijen Džoli Pit na dodeli Toni nagradafoto: EPA-EFE/SARAH YENESEL

Proslavljeni glumac Džon Vojt otac je glumice Anđeline Džoli, ali njihov odnos već mnogo godina je na ivici sukoba i pomirenja.

 

Anđelina se svojevremeno odrekla očevog prezimena, iako je rođena kao Anđelina Džoli Vojt, a nije krila koliko ju je pogodilo to što je njen otac varao njenu majku Maršelin Bertran, što je ostavilo traga na njoj.

 

Džon Vojt je javno je komentarisao njene probleme s mentalnim zdravljem i jednom i u jednom intervjuu pokazao da ne zna tačno kako se zove njena ćerka Šajlo, dok su se njihovi odnosi s godinama popravljali.

 

Anđelina i njena ćerka Vivijen Maršelin nedavno su osvojile Toni nagradu za najbolji mjuzikl, a Vojt je prokomentarisao njihove uspehe.

 

To je sjajno. Mnogo sam ponosan na Vivijen i na Endži jer se trudi da ohrabruje decu da bude ono što jesu! — rekao je Vojt.

 

Pogledajte u galeriji kako su njih dve izgledali na crvenom tepihu dodele Toni nagrada:

1 / 9 Foto: ANGELA WEISS / AFP / Profimedia

 

Kako je otkrio Vojt, Vivijen je bila asistent i ko-producent mjuzikla Autsajderi, koji je postigao veliki uspeh, a ona sama je Anđelini predočila da mora da vidi brodvejsku verziju ovog mjuzikla, koji je odgledala čak 4 puta, pre nego što je i majku zainteresovala za taj projekat.

 

Anđelina Džoli i njen otac Džon Vojt
Anđelina Džoli i njen otac Džon Vojtfoto: KEVIN WINTER / Getty images / Profimedia

Ove pohvale Džona Vojta došle su par meseci nakon što je javno iskritikovao Anđelinu jer je pokazala podršku Palestini u sukobu s Izraelom, te napisao da je "razočaran u nju", jer "ne razume božju istinu".

 

Vojt se, inače, razveo od Anđelinine majke 1980. godine, kada je Anđelina imala 5 godina, a, kada se Anđelina udala za Breda Pita, Vojt ne da nije bio pozvan nego nije ni znao da mu se ćerka udala.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

OVDE ŽIVI ANĐELINA DŽOLI: raskošna kuća u Los Anđelesu

 

makonda-tracker