šuška se

To što ga se deca odriču neće biti problem: Otkrivene TAJNE ŽELJE Breda Pita koje bi uskoro mogle da postanu stvarnost

0

Dok jedno po jedno dete čuvenog glumca odlučuje da prestane da koristi njegovo prezime, on nastavlja sa svojim životom i navodno kuje nove planove...

Bred Pit već neko vreme je u vezi s Ines de Ramon
Bred Pit već neko vreme je u vezi s Ines de Ramonfoto: EPA-EFE/CHRISTIAN BRUNA

Holivudski glumac Bred Pit (60) nedavno se našao u žiži javnosti zbog produbljenja razdora u njegovoj porodici, nakon što je Šajlo Džoli-Pit, ćerka koju je dobio tokom ljubavi s glumicom Anđelinom Džoli, podnela zahtev da se odrekne njegovog prezimena.


Šajlo je, posle sestara Zahare i Vivijen, treće Pitovo dete koje je prestalo da koristi prezime Pit, ali prvo koje je to i formalno zahtevalo, i to na dan svog 18. rođendana.


To je navodno teško palo čuvenom glumcu, koji navodno razmišlja o tome da ima još dece sa svojom aktuelnom devojkom Ines de Ramon, poznatom dizajnerkom nakita.

Porazno je za Breda što on u suštini nema nikakav odnos s decom, ali je Ines bila pravi izvor utehe i to ih je, zapravo, zbližilo – kaže izvor blizak glumcu za Daily Mail.

 

Bred Pit i Ines de Ramon uživaju u skladnoj vezi
Bred Pit i Ines de Ramon uživaju u skladnoj vezifoto: Diggzy/Jesal/SPLASH / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nije isključeno da će imati još dece. Ines je mlada, a Bred kaže da je 100% za to ako ona bude želela da imaju decu. Dopada mu se ideja da izgradi život s Ines i ništa nije isključeno – tvrdi on.


Kako je anonimni izvor istakao, glumac veruje da je pronašao ženu koja bi njegovoj deci u budućnosti mogla da bude dobra majka.


Bred je rekao da će Ines biti divna majka. Strpljiva je, opuštena i ima odličan smisao za humor – dodao je izvor. – Drugim rečima, njihov odnos teče glatko i bez drame. On je s Ines na duže staze.

 

Ines de Ramon i Bred Pit trude se da se ne eksponiraju, pa nema mnogo njihovih zajednički fotografija
Ines de Ramon i Bred Pit trude se da se ne eksponiraju, pa nema mnogo njihovih zajednički fotografijafoto: HEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Da li će De Ramonova zaista zasnovati porodicu da čovekom kog se deca koju već ima odriču, saznaćemo u budućnosti.


Podsetimo, Bred Pit s Anđelinom Džoli ima šestoro dece: Medoksa, Zaharu, Paksa, Šajlo, Vivijen, Noksa, a oni su svi u lošim odnosima sa ocem od 2016. godine, kada se čuveni par razišao.

 

BONUS VIDEO

U čemu je tajna mladolikog izgleda Breda Pita?

 

makonda-tracker