za ceo život

"Ove usne su SAMO ZA JEDNU ŽENU": Čuveni glumac je izgubio MILIONE, veću karijeru i mnoge poslove zbog svog pravila

0

Slavni glumac je pre skoro dve i po decenije pronašao ženu svog života, odmah raskinuo s tadašnjom devojkom i doneo odluku koja ga je koštala mnogo, ali on se ne kaje

Nil i Ruve Mekdona na crvenom tepihu
Nil i Ruve Mekdona na crvenom tepihufoto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Američki glumac Nil Mekdona zabeležio je veliki broj uloga u brojnim filmovima, serijama i predstavama, a najpoznatiji je po ostvarenjima "Zvezdane staze: Prvi kontakt", "Očajne domaćice", "Anđeli na kraju polja", "Braća po oružju", "Prvi osvetnik: Kapetan Amerika"...


Međutim, njegova karijera mogla je da bude mnogo veća da se ne godinama ne drži istog pravila – nema ljubljenja s koleginicama.


Štaviše, ne samo što je zadovoljan s tim da njegova biografija ostane bez zapaženijih uloga i priznanja da bi ostao odan ovoj odluci nego je spreman i da rizikuje karijeru u Holivudu.

Nakon što je igrao u više zapaženih filmova i serija, ipak nije bio zadovoljan time do kog je nivoa došao i razmišljao je da se vrati u rodni grad i radi u porodičnom motelu.

Uskoro se, međutim, njegov život promenio: dobio je poziv od Stivena Spilberga kako bi igrao u "Braći po oružju", a tokom snimanja je upoznao južnoafričku manekenku Ruve Robertson, svoju današnju suprugu.


Sve se dogodilo 2000. godine, kada su im se putevi uskrstili sasvim slučajno u Londonu, kada je ona radila u odnosima s javnošću. Kako je Nil objasnio godinama kasnije, zaljubio se na prvi pogled, a sreli su se prvog dana kada je glumac kročio u London, na Dan Sv. Patrika.


Visoka si – rekao joj je bez razmišljanja čim su im se pogledi sreli, kako je ispričao za Los Angeles Magazine 2004.

 

Nil i Ruve Mekdona na crvenom tepihu
Nil i Ruve Mekdona na crvenom tepihufoto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

U to vreme, on je bio zauzet, ali je shvatio da je Ruve njegova budućnost, pa je odmah pozvao svoju devojku i rekao joj:


Žao mi je, ali ovo neće uspeti. Upravo sam upoznao ženu kojom ću se oženiti.


Venčali su se 1. decembra 2003, na godišnjicu svog prvog susreta, a potom su proveli nekoliko nedelja putujući oko sveta. Zajedno su, potom, dobili petoro dece – Morgana, Ketrin, London, Klover i Džejmsa, a Nil je doneo odluku da ne snima ljubavne scene iz poštovanja prema supruzi, što uključuje i scene seksa i običan poljubac.

Neću da ljubim nijednu drugu jer su ove usne samo za jednu ženu – istakao je svojevremeno, a navodno je upravo zato otpušten iz serije Scoundrels.

Jesam, i to je za mene bila užasna situacija. Posle toga nisam mogao da nađem posao jer su svi mislili da sam verski fanatik. Ja sam veoma religiozan. Na prvo mesto stavljam Boga i porodicu, a sebe na drugo. Zato živim tako – objasnio je za Closer pre izvesnog vremena.


Navodno je i tokom snimanja serije "Očajne domaćice" imao sučeljavanje s autorom Markom Šerijem, koji nije uspeo da ga ubedi da se predomisli, pa je morao da "napiše bolje" scenario.


Jednom prilikom je odbio posao koji je mogao da mu donese honorar od milion dolara, ali Mekdona objašnjava da se ne potresa previše jer je uvek siguran da će sve biti u redu.

 


Ja imam mnogo vere – jednostavno objašnjava.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Ostavio Holivud zbog karijere u Srbiji

 

makonda-tracker