DIVAN ČOVEK

Za njim nosi crninu 26 godina i zove ga NAJBOLJIM NA SVETU: Koji prelepi muškarac je bio NAJVEĆA ljubav Vesne de Vinča?

1

Vesna de Vinča morala je da se iseli iz svog doma na reci, a već gotovo pune 3 decenije ne zaboravlja svoju najveću ljubav.

Vesna de Vinča ludo je volela svog drugog supruga
Vesna de Vinča ludo je volela svog drugog suprugafoto: F.S./ATAImages

Vesna de Vinča ovih dana je u centru pažnje medija, nakon navoda da je iseljena iz splava na Dunavu na kom je živela. Vesna je teško podnela gubitak svog doma na talasima, a oazu miru napustila je nakon gotovo dve decenije.

 

Mada je Vesna jedna od najuspešnijih Srpkinja, njena životna priča je bila turbulentna kada su u pitanju njene ljubavne priče.

 

Žena koja je danas glavna asocijacija za izbor najlepše devojke u Srbiji, s obzirom na to da je  osnivačica kompanije Miss Yu, imala je ljubavni život ništa manje zanimljiv od poslovnog.

 

Njen prvi brak bio je sa novinarom Milanom Langom.

 

Moj prvi muž je od mene bio stariji 20 godina i u njemu sam tražila oca koji je tek bio preminuo u tom trenutku. Imala sam tu sreću da rastem uz velike muške figure, šmekere, kavareljere i velike ličnosti — ispričala je ona jednom prilikom.

 

Ljubav s Predragom Vitasom

 

Ipak, razveli su se posle 7 godina, a onda je usledila filmska ljubav s Predragom Vitasom, koji je bio njen "vitez" i "anđeo", ujedno i novinar, voditelj, komentator i urednik na RTS-u.

 

Moj Ličanin, snaga, lepota. Bio je najlepši, apolonski građen, skoro dva metra visok... Od očiju, stopala, do ruku, sve je bilo savršeno. A najlepši je bio iznutra. Blag. Samo jaki ljudi mogu biti tako blagi — ispričala je ona jednom.

 

Bio je najlepši čovek u bivšoj Jugoslaviji u kojeg su mnogi bili zaljubljeni. Imao je te divne, plave oči kojima me je osvojio, kao iz vikend ljubavnog romana. Imao je apolonsku lepotu. Bio mi je učitelj, ljubav, sve. Pala sam u nesvest kada smo ga sahranjivali. I danas nosim crninu.

 


Nažalost, Predrag je preminuo krajem dvadesetog veka od posledica karcinoma, a Vesna je taj gubitak jako teško podnela. Ipak, i nakon njegove smrti, za nju je on ostao najdivniji čovek na svetu.

 

Crno sam počela da nosim kao udovica, kada je preminuo moj suprug Predrag Vitas. Od tada je prošlo više od dvadeset godina, a ja sam još u crnom. Sudbinu sam pretvorila u svoj stil — otkrila je Vesna, koja se, nakon što je u 41. godini ostala udovica, nikada više nije udavala.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

DE VINČA O NEREALNIM OČEKIVANJIMA DEVOJAKA! Obrazložila da je Miss Srbije uzor celoj naciji: Nama ne treba fiksirana lepota!

 

makonda-tracker