udobno

31 godinu ima isti model i nosi ga uz sve! Omiljenu obuću Sare Džesike Parker Srpkinje ne bi nosile ni do prodavnice

0

Njena junakinja Keri Bredšo poznata je po elegantnim salonkama s visokim štiklama i glumica i sama ima brend otmenih cipela, ali je Njujorčani obično viđaju u nečemu sasvim drugačijem...

Sara Džesika Parker uvek ima zapažene modne kombinacije
Sara Džesika Parker uvek ima zapažene modne kombinacijefoto: EPA-EFE/ETIENNE LAURENT

Američka glumica Sara Džesika Parker vratila se nedavno na set serije "I tek tako" (And Just Like That) i iz dana u dan oduševljava svojim ekstravagantnim stilom.


Međutim, i pored ekscentričnih i avangardnih kombinacija, u njenom stilu imaju svoje mesto i nešto jednostavniji komadi, pa je tako nedavno viđena u sivim klompama.


Glumica najpoznatija po svojoj ulozi Keri Bredšo kombinovala je ove udobne papuče sa sivom trenerkom i predimenzioniranom belom košuljom, a malo je poznato da je ona najveća ljubiteljka klompi u svetu slavnih.

 

Sara Džesika Parker u sivim klompama
Sara Džesika Parker u sivim klompamafoto: Tatiana / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ponosna vlasnica modnog brenda SJP, koji proizvodi elegantnu žensku obuću, za trenutke opuštanja najčešće bira upravo papuče sa đonom od drveta, a pre nekoliko godina se pisalo da ona još od 1993. godine nosi iste crne papuče s potplatom od svetlog drveta.

 

Sara Džesika Parker u klompama iz 1993.
Sara Džesika Parker u klompama iz 1993.foto: - / Backgrid USA / Profimedia

Nije poznato je li u pitanju baš isti par klompi ili ih ona redovno zamenjuje novim i identičnim, ali su očigledno izbor kog se ne odriče.


Pored toga, imali smo priliku da je viđamo i u raznim drugim modelima klompi, uključujući klasične Gucci papuče s prepoznatljivim dezenom i jednostavne jednobojne varijante, a uspešno ih uklapa i uz elegantnije odevne varijante i u stil za svaki dan.

 

U galeriji pogledajte kakve sve klompe nosi Sara Džesika Parker i na koji način ih kombinuje.

1 / 5 Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Bata Spasojević o zapadnim trendovima

 

makonda-tracker