DRUGAČIJE OD OČEKIVANOG

U jeku drame glumica na POSEBAN način proslavila rođendan: Izvor blizak Anđelini Džoli otkrio sve detalje slavlja

0

Anđelina Džoli, ikona Holivuda, proslavlja svoj rođendan na jedan posve drugačiji način kakav se očekivalo od ovako poznate dive

Anđelina Džoli
Anđelina Džolifoto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Anđelina Džoli napunila 49. godina u utorak, 4. juna, a izvor blizak glumici otkrio je da će Džoli provesti dan sa svojom decom: Medoksom, Zaharom,  Šajlo, Paksom i blizancima Noksom i Vivijen, daleko od sjaja i glamura koji su obično povezani s njom.

 

- Anđelina će proslaviti svoj rođendan mirnim danom kod kuće sa decom. Zahara je došla kuću sa koledža i raduje se što će svi provesti dan zajedno, kaže izvor za People.

 

Iako je jedno od najprepoznatljivijih lica u Holivudu, pojavljivanja Anđeline Džoli u javnosti su retkost. Često je tražila utehu u zagrljaju svoje porodice.

 

Njena deca, koja su odrasla pod budnim okom javnosti, uvek su ostala srce njenog sveta.

 

Deca Anđeline Džoli i Bred Pita sa kojima glumica proslavlja rođendan
Deca Anđeline Džoli i Bred Pita sa kojima glumica proslavlja rođendanfoto: Terma / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ova godišnja proslava rođendana nije drugačija, jer se Džoli opredeljuje za toplinu doma umesto raskoši slavlja poznatih ličnosti.

 

Poslednjih dana se piše o odnosima Anđelininih i Bred Pitovih ćerka sa ocem, odnosno, odlukama Šajlo i Zahre da se odreknu Pitovog prezimena.

 

 

Podsetimo, i sin Paks je oca nazvao ''rupom svetske klase'', u obajvi podeljenoj na Dan očeva, verovatno aludirajući na incident koji se dogodio 2016. godine kada se Bred Pit ''fizički i verbalno sukobio sa svojom decom'' u avionu.

 

Anđelina ubrzo posle toga podnela zahtev za razvod, a brakorazvodni postupak i dalje traje, iako se par razveo 2019. godine.

 

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

 

makonda-tracker