otkriveni detalji

"U suštini su u lovu na METJUOVOG UBICU": Policija oduzela telefon i laptop POZNATOJ ŽENI zbog smrti Metjua Perija

0

Žena koja je poznata ličnost i koju je glumac upoznao na rehabilitaciji navodno je bila iznenađena kada je videla policiju na svojim vratima

Metju Peri najpoznatiji je kao Čendler Bing u seriji 'Prijatelji'
Metju Peri najpoznatiji je kao Čendler Bing u seriji "Prijatelji" foto: WatchMojo.com/Youtube Printscreen

Holivudski glumac Metju Peri preminuo je 28. oktobra 2023. godine, a trenutno traje istraga okolnosti njegove smrti, u okvirukoje je pretresena kuća jedne poznate ličnosti.


Pre mesec dana je objavljeno da su policija Los Anđelesa i američka Uprava za suzbijanje narkotika pokrenuli istragu povodom njegove smrti, budući da je glumac umro usled dejstva ketamina koji je kupio na recept.


Popularni list In Touch sada je javio da je jedna poznata žena ispitana.

U suštini su u lovu na Metjuovog ubicu – kaže neimenovani izvor. – I ona je poznata ličnost na svoj način, upoznali su se na rehabilitaciji. Uspostavili su neočekivano prijateljstvo.

 

Metju Peri umro je u oktobru prošle godine
Metju Peri umro je u oktobru prošle godinefoto: Chris Delmas / AFP / Profimedia

In Touch piše i da je njegovim novinarima poznat identitet pomenute osobe, ali ga neće objaviti zbog osetljivosti istrage koja je u toku.


Dva meseca nakon smrti Metjua Perija, medicinski islednik je zvanično presudio da je glumac umro od "akutnih efekata ketamina", a naveo je utapanje u džakuziju kao faktor koji je tome doprineo, kako je navedeno u uzveštaju obdukcije.


U domu zvezde serije "Prijatelji" nisu pronađeni narkotici, a njegov poslednji tretman infuzijom ketamina dogodio se u medicinskoj ustanovi, nedelju i po ranije. Pošto se lek brzo metaboliše, "ketamin u njegovom organizmu nije u trenutku smrti mogao da bude iz te terapije infuzijom", zaključio je lekar u izveštaju.

 

Metju Peri najpoznatiji je kao Čendler Bing u seriji 'Prijatelji'
Metju Peri najpoznatiji je kao Čendler Bing u seriji "Prijatelji" foto: WatchMojo.com/Youtube Printscreen

Istražitelji zato sumnjaju da je Metju Peri fatalnu dozu dobio od nekoga drugog, što je i dovelo policiju do pomenute žene. Kako se dalje piše, ona se iznenadila što je policija došla i sarađivala je u vezi sa svim, ali je angažovala advokata.


Teško je reći kakva je njena uloga u svemu tome, a ona insistira da nema ništa s tim. Policija mora da zna nešto, čim su dobili nalog i došli. Pretražili su njenu sobu i sve im je predala – kaže neimenovani izvor i tvrdi da su u rukama policije njen laptop i telefon.

 

BONUS VIDEO

Fentanil došao na Balkan

 

makonda-tracker