"Nije joj ostavio drugu opciju"

Kad se razbolela, podneo je tužbu iz neverovatnog razloga: Glumica se RAZVODI posle 8 godina borbe protiv raka

0

Posle 12 godina braka, popularna glumica rešila je da podnese zahtev za razvod

foto: @kurtiswarienko/Instagram
foto: @kurtiswarienko/Instagram

Američka glumica Šenon Doerti (52) zvanično je podnela zahtev za razvod od fotografa Kurta Isvarijenka, javio je portal TMZ.


Zvezda serija "Beverli hils 90210" i "Čari", koja je pre nekoliko dana proslavila rođendan, u dokumentaciji je navela da sa suprugom ne živi još od januara ove godine.


Nekadašnji par venčao se 2011. godine, a Isvarijenko je glumičin treći muž, budući da je već bila u brakovima sa Ešlijem Hamiltonom i Rikom Salomonom.

 

Razvod je poslednje što je Šenon želela. Nažalost, osećala je da joj nije ostavljena druga opcija – istakla je njena portparolka.


Ona, inače, godinama vodi borbu protiv kancera. Prvi put joj je rak dojke dijagnostikovan u martu 2015. godine, a tada je otkriveno da se proširio i na limfne čvorove. Nakon toga, primala je antiestrogensku terapiju da bi smanjila tumor, kako bi lečenje bilo moguće lumpektomijom.

 

Šenon Doerti i Kurt Isvarijenko pred svoje venčanje
Šenon Doerti i Kurt Isvarijenko pred svoje venčanjefoto: Celebrity Photo / Avalon / Profimedia

Ipak, bila je u takvom stanju da to više nije bilo moguće, pa joj je 2016. godine urađena unilateralna mastektomija, a prilikom operacije je utvrđeno da su se ćelije raka raširile izvan limfnih čvorova.

 

Inače, godinu dana nakon što je glumici pronađen rak, njen muž je tužio njenog menadžera Stivena Blata tvrdeći da je on nebrigom za njeno zdravlje uništio njihov seksualni život, pisao je TMZ. Ona je zbog nemara Blata ostala bez zdravstvenog osiguranja, pa ga je i sama tužila i nagodili su se za 15 miliona dolara.


Glumica se potom podvrgla hemioterapiji i radioterapiji, a 2017. godine saopštila je da je da njen rak u remisiji.

 

Šenon Doerti je javno hvalila supruga kao najveću podršku tokom borbe protiv kancera
Šenon Doerti je javno hvalila supruga kao najveću podršku tokom borbe protiv kancerafoto: @kurtiswarienko/Instagram

Međutim, početkom 2020. ispričala je da joj se kancer vratio godinu dana ranije i da je u četvrtoj fazi. Ipak, ona nastavlja da se bori, a trudi se i da podigne svest o važnosti ranog otkrivanja ove bolesti.

 

 

makonda-tracker