priznala

8 godina ga je lagala KO JOJ JE BIO PRVI: Pevačica posle razvoda progovorila o maloj beloj laži koju je ispričala glumcu

0

Iako su bili venčani samo dve godine, pevačica i glumac proveli su zajedno mnogo godina, a ona je od njega dugo tajila nešto krupnno

Lijam Hemsvort i Majli Sajrus viđali su se od tinejdžerskih dana, a u braku su proveli dve godine
Lijam Hemsvort i Majli Sajrus viđali su se od tinejdžerskih dana, a u braku su proveli dve godinefoto: DOBN / RMBI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pevačica Majli Sajrus mlada je pronašla čoveka za kog je dugo mislila da je ljubav njenog života – još kao tinejdžerka, na snimanju filma "Poslednja pesma".


Ona je tada igrala glavnu žensku ulogu u ovom ostvarenju, s australijskim glumcem Lijamom Hemsvortom, a emocije su se prelile i na stvarni život, pa je par uskoro počeo da se viđa i privatno.


Nakon burne veze, raskida i pomirenja, par se venčao 2018. godine, ali su se razveli dve godine kasnije, a Majli je sada progovorila o samom početku njihove veze i prvom putu kad su bili intimni.

Prilikom gostovanja u podkastu Call Her Daddy, pevačica je ispričala da je već sa 11 ili 12 godina počela da sluša od drugarica šta sve rade sa svojim momcima, ali ona nije u potpunosti shvatala o čemu se tu radi.

 

Majli Sajrus i Lijam Hemsvort venčali su se 2018. godine i razveli 2020.
Majli Sajrus i Lijam Hemsvort venčali su se 2018. godine i razveli 2020.foto: EPA-EFE/ETIENNE LAURENT

Kada se prvi put prepustila strastima, to se, kaže, dogodilo s dvema devojkama, ali nikada nije prelazila granicu, pa je prva osoba s kojom je zaista i spavala bio Hemsvort. To se dogodilo kada je imala 16 godina.


Ali na kraju sam se udala za njega, to je prilično ludo – rekla je Majli Sajrus, koja kaže i da je tada slagala Lijama da ima više iskustva jer se plašila da će on pomisliti da je "gubitnica".


Nakon što mu je rekla da je već imala odnose, on ju je pitao s kim.


Nisam mogla nikoga da se setim, pa sam izmislila da je to neko kog sam znala, ali zapravo nikada ranije nisam imala seks – istakla je Majli i dodala da se te laži držala čak osam godina.

 

Majli Sajrus i Lijam Hemsvort venčali su se 2018. godine i razveli 2020.
Majli Sajrus i Lijam Hemsvort venčali su se 2018. godine i razveli 2020.foto: INFevents.com / INSTAR Images / Profimedia

Kad sam imala 24 godine, morala sam da priznam da sam lagala kao 16-godišnjakinja – kaže pevačica.


Par je u saopštenju o razvodu 2020. istakao da se rastaje kako bi se "posvetili sebi i svojim karijerama", a Majli je početkom 2024. osvojila svoj prvi Gremi, za pesmu "Flowers", koja je posvećena upravo Hemsvortu i njihovom braku.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.


BONUS VIDEO

Seksolog o čipsu s neobičnim ukusom

 

makonda-tracker