šuška se

Fotografije njenog stomačića su preplavile internet: Lejdi Gaga se konačno oglasila povodom glasina da stiže BEJBI GAGA

0

Ovih dana internet se usijao zbog najnovijih fotki pop dive Lejdi Gage u maloj crnoj haljini, a spekulacije o navodnoj trudnoći ne prestaju. Sada se oglasila i pevačica.

Spekulacije o Lejdi Gaginoj trudnoći ne jenjavaju
Spekulacije o Lejdi Gaginoj trudnoći ne jenjavajufoto: Jesal/Patriot Pics/SPLASH / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Glumica i pevačica Lejdi Gaga (38) pokrenula je lavinu komentara kada se prošlog petka pojavila na venčanju svoje sestre i poznate modne dizajnerke Natali Džermanote. 

 

Planetarno popularna zvezda na ceremoniju je došla ruku pod ruku sa svojim izabranikom Majklom Polanskim, a svima je zapao za oko jedan detalj.

 

Naime, Stefani Džermanota, kako je pravo ime čuvenoj Lejdi Gagi, iznenadila je sve prisutne stomačićem koji se nazirao ispod uzane crne haljine, a kada su paparaco fotografije objavljene na internetu, svi su se zapitali samo jedno – da li u dom poznate pevačice stiže prinova.

 

Gaga i Polanski već 4 godine uživaju u svojoj ljubavi i vešto se skrivaju od radoznalih očiju, a diva je nakon samo godinu dana veze rekla da priželjkuje porodicu sa Majklom. 

 

Kako se već neko vreme nije pojavljivala na javnim događajima, a ni veliki dijamantski prsten na njenoj ruci, koji neodoljivo podseća na verenički, nije prošao nezapaženo, fanovi su oduševljeno zaključili da će se tridesetosmogodišnja lepotica verovatno uskoro ostvariti u ulozi mame. 

 

1 / 5 Foto: Jesal/Patriot Pics/SPLASH / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Da li je Lejdi Gaga stvarno trudna?

 

Povoda za nagađanja je bilo mnogo, a Džermanota je u utorak 4. juna ipak odlučila da se konačno oglasi po ovom pitanju i šaljivim videom na društvenoj mreži Tik Tok jednom za svagda stavi tačku na celu priču.

 

Nisam trudna, samo plačem u teretani – napisala je ona, aludirajući na to da je stomačić posledica viška kilograma, a ne blagoslovenog stanja.

 

Ovu priliku Gaga je iskoristila kako bi pozvala sva "mala čudovišta", kako naziva svoje fanove, da se registruju i glasaju. 

@ladygaga

register to vote or check if you're registered EASILY at www.headcount.org

♬ I AM THE AESTHETIC _yaesthetician - yas 💚🌻🍭🫧

Pevačica koja je u duhovitom maniru negirala navode o trudnoći, trenutno marljivo radi na projektima koji bi uskoro trebalo da ugledaju svetlost dana.

 

Lejdi Gaga je nedavno uplovila u glumačke vode, a nakon uspešnih uloga u filmovima "Zvezda je rođena" i "Kuća Gučijevih", očekuje nas najnovije kinematografsko ostvarenje u kom igra čuvenu strip-junakinju Harli Kvin.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

 

BONUS VIDEO

Kuća u kojoj su Gaga i Milena provodili poslednje dane

 

 

 

 

makonda-tracker