stižu rode?

Povezivali su je sa mnogim muškarcima, a njeno srce osvojio je ON: Da li LEJDI GAGA uskoro postaje MAMA?

0

Od početka ove godine, veliki broj javnih ličnosti sa domaće i svetske javne scene podelio je radosne vesti o iščekivanju prinove, a da li je sada još jedna "beba poznatih" na putu?

Pevačica Lejdi Gaga podrejala glasine o navodnoj trudnoći
Pevačica Lejdi Gaga podrejala glasine o navodnoj trudnoćifoto: EPA-EFE/NEIL HALL

Planetarno popularna pevačica Lejdi Gaga (38) pokrenula je lavinu spekulacija kada se prošlog petka pojavila na venčanju svoje rođene sestre, modne kreatorke Natali Germanote.

 

Ekscentrična zvezda pojavila se na probnoj večeri u Jorku u maloj crnoj haljini, pripijenoj uz telo. Ovaj elegantni i nenametljivi look upotpunila je bisernom belom ogrlicom i jednostavnom punđom, dok joj je društvo pravio dugogodišnji partner, Majkl Polanski (46).

 

Kako navodi magazin "The Sun"zvanice nisu mogle a da ne primete Gagin stomačić koji se nazirao ispod tesne haljinice, pa su se tako mnogi zapitali – 'Da li je pevačica u blagoslovenom stanju?'

 

 

U prilog spekulacijama o trudnoći ide i činjenica da se novopečena glumica dugo nije pojavljivala u javnosti, sve do 23. maja kada je prisustvovala premijeri HBO dokumentarca "Gaga Chromatica Ball".

 

Tom prilikom Stefani Germanota, kako je pravo ime ove slavne lepotice, opredelila se za neobičnu modnu kombinaciju, na kakve smo od nje do sada i navikli. Bela kreacija prepuna neobičnih i rogobatnih detalja, koji su dizajnirani tako da posebno obgrljuju predeo oko stomaka i struka, i dalje nisu uspeli da prekriju baš sve.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

 

Već se tada ispod uzane duge haljine naslućivao stomačić, a čak ni Germanotin specifičan odabir šminke i frizure nisu mogli da skrenu pažnju zainteresovanih sa tog prizora. 

 

Takođe, ono što je javnost brzo zapazila jeste raskošni dijamantski prsten na pevačicinoj ruci, te se mnogi pitaju da li to znači da su Gaga i Polanski podigli svoju vezu na viši nivo.

 

 

Njih dvoje zajedno su već 4 godine, a već nakon godinu dana zabavljanja sa njim, Stefani je izjavila da želi da zasnuje porodicu sa Majklom

 

Lejdi Gaga još uvek se nije oglasila po ovom pitanju, te spekulacije o trudnoći ostaju nepotvrđene. Pogledajte video ispod i kažite nam šta vi mislite, da li je poznata pevačica zaista u blagoslovenom stanju?

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO 

Premijera fima u društvu Toma Kruza i Lejdi Gage

 

 

 

 

makonda-tracker