"životni blagoslov"

"Štipkam se da se uverim da NIJE SAN!" Marija Kilibarda otkrila kako se oseća u trudnoći

0

Jedna od najlepših Srpkinja uskoro će postati majka, a ne krije svoju radost i nevericu što joj se ispunila ova želja

Marija Kilibarda je u drugom stanju
Marija Kilibarda je u drugom stanjufoto: Antonio Ahel/ATAImages

Voditeljka Marija Kilibarda, jedno od omiljenih TV lica, uskoro će postati mama!

 

Nakon što su domaći mediji objavili da šarmantna voditeljka čeka svoje prvo dete s verenikom Branislavom Vučelićem, njena svekrva i poznata glumica Ljiljana Dragutinović potvrdila je srećne vesti, a sada se oglasila i sama Marija.


Kilibarda, koja čeka devojčicu, istakla je da ne može da poveruje u svoju sreću.

Ovo što nam se dešava je najveći životni blagoslov. Štipkam se svaki dan za nadlakticu da se uverim da nije san! – poručila je Marija Kilibarda i otkrila kako su njena beba i ona.

 

Marija Kilibarda i Branislav Vučelić čekaju prvo dete
Marija Kilibarda i Branislav Vučelić čekaju prvo detefoto: Antonio Ahel/ATAImages

Super se osećamo, naša devojčica i ja. Dogurali smo do polovine trudnoće. Samo da sve ostane ovako do kraja. Pregršt ljubavi, podrške i čestitki dobijam i to mi ispunjava srce zahvalnošću – istakla je voditeljka za Unu.

 

Podsetimo, Marija Kilibarda i Branislav Vučelić, sin političara Milorada Vučelića i glumice Ljiljane Dragutinović, u ljubavi su duže od četiri godine. Voditeljka je ranije pričala o svojoj želji da postane majka, a istakla je da je u svom partneru pronašla veliku podršku i najboljeg prijatelja.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by marija kilibarda (@kilimara)

 

Prava stvar je imati nekog čiji broj pozoveš kad god ti se dogodi nešto bitno. Želiš njegovo mišljenje, znaš da ti je vetar u leđa i podrška. Između Branislava i mene postoji potpuna otvorenost, konstantna razmena i deljenje svega. To je pravo partnerstvo koje mora da dođe kako iz čiste ljubavi i strasti, tako i iz prijateljstva – kazala je Kilibarda jednom prilikom za Story.

 

BONUS VIDEO

Marija Kilibarda pokazala kako Anđelka uspavljuje bebu

 

makonda-tracker