lepe vesti

"Molim vas, POMOLITE SE za nas!" Glumica koja je šarmirala svet 90-ih zatrudnela u 55. godini

0

Nakon što su fanovi primetili njen trudnički stomačić na snimku s letovanja, glumica je saopštila da uskoro ponovo postaje mama

Trina Mekgi proslavila se u sitkomu 'Dečak upoznaje svet' (Boy Meets World) , u kom je igrala od 1997. do 2000. godine
Trina Mekgi proslavila se u sitkomu "Dečak upoznaje svet" (Boy Meets World) , u kom je igrala od 1997. do 2000. godinefoto: Araya Doheny / Shutterstock Editorial / Profimedia

Američka glumica Trina Mekgi, koja se proslavila ulogom Anđele Mur u seriji "Dečak upoznaje svet" (eng. Boy Meets World) devedesetih, podelila je na Instagramu radosne vesti.


Kako je istakla, ona čeka svoje četvrto dete.


Sa osetljive 54 godine, saznala sam da sam u drugom stanju – napisala je glumica na popularnoj društvenoj mreži, uz pesmu "Baby Love" grupe The Supremes.


Molim vas, blagoslovite nas svojim molitvama za bezbedan porođaj. Hvala vam – poručila je glumica.

 


Ona je istakla i da će se "malo povući s društvenih mreža" i unapred se zahvalila svojim pratiocima na molitvama i lepim željama.


Trina Mekgi igrala je u čuvenom sitkomu "Dečak upoznaje svet" od 1997. do 2000. godine, a trenutno je majka troje dece – ima dete iz jedne veze iz mladosti i još dvoje s bivšim suprugom Kortlandom Dejvisom.

Već 16 godina je u braku s glumcem, producentom i režiserom Marselom Tedfordom, kog je upoznala u Rimu pre 28 godina, tokom snimanja filma "Svetlost dana", u kom je igrala sa Silvesterom Staloneom.

 


Ona je ranije podelila snimak s odmora u Belizeu, kada je jedan od njenih pratilaca primetio trudnički stomačić, a ona potvrdila u komentaru da ga oči ne varaju.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Iskustvo glumice koja je zatrudnela u šestoj deceniji

 

makonda-tracker