ovo niste očekivali

Šuška se da se razvode, a on sve češće skida burmu: Otkriveno kako je Ben Aflek upisao Džej Lo u telefonu

0

Dok mediji bruje o navodnom kraju njihovog braka, paparaci su fotografisali ekran telefona poznatog glumca i otkrili interesantan detalj

Ben Aflek i Dženifer Lopez uskoro bi trebalo da obeleže dve godine braka, ali se priča da se već razvode
Ben Aflek i Dženifer Lopez uskoro bi trebalo da obeleže dve godine braka, ali se priča da se već razvodefoto: JIM RUYMEN / UPI / Profimedia

Holivudski glumac Ben Aflek i latino diva, glumica i pevačica Dženifer Lopez u braku su od 2022, a već neko vreme se spekuliše da je njihovom braku došao kraj.


Uprkos ovim glasinama, oni su nedavno viđeni zajedno u Los Anđelesu – čak 47 dana od njihovih poslednjih zajedničkih fotografija, a mediji prenose da je tom prilikom otkriven zanimljiv detalj.


Naime, dok su paparaci pratili par, u jednom momentu je uslikan ekran Aflekovog telefona, na kom smo imali priliku da vidimo da je glumac broj svoje supruge upisao pod imenom – Dženifer Aflek.

Džej Lo je ranije pominjala da je promenila prezime nakon udaje i da je sada Dženifer Lin Aflek.

Ako želite da znate kako se osećam povodom toga, imam osećaj da je to romantično. Za mene to i dalje nosi tradiciju i romantiku, možda sam samo taj tip devojke – istakla je za Vogue nakon venčanja.


Ljudi će me i dalje zvati Dženifer Lopez. Ali moje zvanično ime biće gospođa Aflek jer smo mi sada zajednica – objasnila je ona. – Mi smo muž i žena. Ponosim se time. Ne mislim da je to neki problem.

 

Ben Aflek i Dženifer Lopez
Ben Aflek i Dženifer Lopezfoto: Tammie Arroyo / AFF-USA.com / PA Images / Profimedia

Prema pisanjima medija, Ben Aflek i Dženifer Lopez već neko vreme žive u odvojenim kućama, a glumac navodno iznajmljuje svoj novi dom u Brentvudu po ceni od 100.000 dolara mesečno. On je u nekoliko navrata viđen u javnosti bez burme u poslednje vreme, a potom ju je ponovo imao na prstu.


Izvori bliski glumcu pre nekoliko dana su za Page Six pričali da "nema šanse da njihov brak uspe", kao i da Aflek ima osećaj da je bio "privremeno lud" kad se oženio.


Dženifer Lopez trenutno promoviše svoj novi film "Atlas", a u svojoj komunikaciji s predstavnicima medija tokom promotivne turneje je zabranila pitanja o navodnom razvodu. Ipak, to pitanje joj je postavljeno u Meksiku, gde je odbila da demantuje tvrdnje da je njenom braku došao kraj.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Saveti trenera Džej Lo

 

makonda-tracker