JADNO I BEDNO

Džej Lo reagovala na snimak na kojem njen bivši prebija devojku: On se moli za oprost, a ona - OČIMA NE MOŽE DA GA VIDI

0

Muzički mogul u video izjavi kaže da mu je "zaista žao" nakon što je CNN objavio snimak na kojem napada svoju devojku Kesi u hodniku hotela 2016. godine

DŽENIFER LOPEZ ŠOKIRANA PONAŠANJEM BIVŠEG DEČKA
DŽENIFER LOPEZ ŠOKIRANA PONAŠANJEM BIVŠEG DEČKA foto: Clasos.com.mx / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Muzičar Šon Didi Kombs priznao da je fizički nasrnuo na bivšu devojku Kesi i rekao da je spreman da preuzme potpunu odgovornost za svoje postupke.

 

On nije poricao da ju je udario i šutnuo 2016. u hodniku hotela u kojem su zajedno boravili. Nedavno je CNN objavio snimak napada nakon čega je u javnosti usledila burna reakcija, a potom se i on oglasio rekavši da mu je "zaista žao" i da su njegovi postupci bili  "neoprostivi".

 

- Preuzimam punu odgovornost za svoje postupke u tom videu. I tada sam bio zgrožen što sam to uradio. I sada sam zgrožen - rekao je on u video izjavi, objavljenoj u nedelju na Instagramu i Fejsbuku.

Na videu CNN-a koji je objavljen u petak vidi se Kombs, koji je nosio samo beli peškir, udara i šutira Kesi, R&B pevačicu koja je u to vreme bila njegova štićenica i dugogodišnja devojka. Na snimku se takođe vidi kako Kombs gura i vuče Kesi, i gađa je vazom. 

 

Kesi, čije je zakonsko ime Kasandra Ventura, tužila je Kombsa u novembru zbog, kako je rekla, godina seksualnog, fizičkog i emocionalnog zlostavljanja.

 

Tužba je rešena sledećeg dana, bez priznanja odgovornosti, ali je podstakla intenzivnu proveru Kombsa, sa još nekoliko građanskih tužbi podnetih u narednim mesecima, zajedno sa federalnom istragom o trgovini seksom koja je navela vlasti da upadnu u Kombsove vile u Los  Anđelesu i Majamiju.

On je negirao navode iz tužbi i nije priveden dodajući tada da je sarađivao sa vlastima i da nije bilo utvrđenja krivične ili građanske odgovornosti, nazivajući istragu „lovom na veštice" na osnovu neosnovanih optužbi u građanskim parnicama.

 

- Tako je teško razmišljati o najmračnijim trenucima u svom životu, ali ponekad morate to da uradite - kaže Didi na snimku, pa dodaje:

 

- Tada sam bio zgrožen kada sam to uradio. Sad mi se gadi. Otišao sam i potražio stručnu pomoć. Ušao sam na terapiju, na rehabilitaciju. Morao sam da tražim od Boga njegovu milost i oprost. Tako mi je žao. Ali ja sam posvećen tome da svaki dan budem bolji čovek. Ne tražim oproštaj. Zaista mi je žao.

 

Advokat Venture, Meredit Firetog, u nedelju je rekla da „niko neće biti dirnut Kombsovim neiskrenim rečima.

ŠON JE UPUTIO SVIMA JAVNO IZVINJENJE
ŠON JE UPUTIO SVIMA JAVNO IZVINJENJE foto: Pichichipixx / SplashNews.com / Splash / Profimedia

- Kombsova najnovija izjava je više o njemu samom nego o mnogim ljudima koje je povredio - kaže se u izjavi Firetoga, koja je objavljena na društvenoj mreži X.

 

- Kada su se Kesi i mnoge druge žene javile, on je sve negirao i sugerisao da su njegove žrtve želele da izvuku novac. To što je bio primoran da se „izvini“ tek kada se pokazalo da su njegova ponovljena poricanja lažna, pokazuje njegov patetični očaj.

 

Video snimak sigurnosne kamere od 5. marta 2016. veoma podseća na opis incidenta u hotelu InterContinental u oblasti Centuri Citi u Los Anđelesu opisanom u Venturinoj tužbi.

DŽEJ LO NE ŽELI BIVŠEG DA VIDI OČIMA
DŽEJ LO NE ŽELI BIVŠEG DA VIDI OČIMA foto: BlueLoveImages /LAGOSSIPTV / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

U tužbi se navodi da je Kombs platio hotelu 50.000 dolara za sigurnosni video odmah nakon incidenta. Ni on ni njegovi predstavnici se nisu pozabavili tim konkretnim navodom. CNN nije rekao kako je došao do snimka.

 

U međuvremenu, Kesin suprug Aleks Fajn objavio je na Instagramu izjavu pod naslovom Pismo ženama i deci, u kojoj je rekao:

 

- Muškarci koji udaraju žene nisu muškarci. Muškarci koji to omogućavaju i štite te ljude nisu muškarci. Kao muškarci, nasilje nad ženama ne bi trebalo da bude neizbežno, proverite svoju braću, prijatelje i porodicu... Svima preživelima, pronađite muškarce i žene koji pomažu i vole. Za sve preživele, vaše priče su stvarne i ljudi vam veruju - rekao je Fajn.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LOVE (@diddy)

Nakon objavljivanja snimka, kancelarija okružnog tužioca Los Anđelesa tvrdila je da nije mogla da optuži Didija zbog vremena koje je proteklo od incidenta.

 

- Opisano ponašanje dogodilo se 2016., nažalost, ne možemo da ga optužimo jer se ponašanje dogodilo izvan vremenskog okvira u kojem se krivično delo napada može krivično goniti - navodi se i dodaje:

 

- Do danas, organi za sprovođenje zakona nisu pokrenuli istragu u vezi sa napadom prikazanim na video snimku protiv gospodina Kombsa, ali podstičemo svakoga ko je bio žrtva ili svedok zločina da to prijavi policiji ili se obrati našim Kancelarija za podršku našeg Biroa za usluge žrtvama - dodaje se.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Casandra Fine (@cassie)

Od nedelje, izgledalo je da je sajt Didijeve modne linije Šon Džon van mreže, a na veb lokaciji sean.john.com je pisalo da je „u izradi“. Takođe je sadržao nekoliko linkova ka stranicama koje izgledaju kao da nisu povezane sa Didijevom modnom linijom.

 

Dženifer Lopez je bila u vezi sa reperom od 1999. do 2001. godine i na svu sreću nije bila jedna od njegovih žrtvi, pa nije želela javno da se bavi snimkom. Ipak, izvor blizak njoj rekao da ona razočarana zbog svega što je videla i da njega ne želi ni da čuje ni da vidi. 

 

- Dženifer se neće baviti optužbama niti će odvojiti vreme da priča o njima jer to nije njena priča. Ako je budu pitali o tome u nekom budućem intervjuu, pitanje će da izbegne, jer neće javno govoriti o incidentu i ne želi da ima bilo kakvu vezu sa tim, kao ni sa njim.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Džonatan Ingliš o otvaranju novog studija u Srbiji 

 

makonda-tracker