uzalud se skrivala

On s 30 godina mlađom NJENOM KOPIJOM, a ona? Bivša supruga čuvenog zavodnika u Kanu uhvaćena kad se najmanje nadala

0

Bivši supružnici konačno su se našli na istom mestu nakon iznenadnog razvoda prošle godine, a nijedno od njih dvoje nije bilo usamljeno

Tina Kunaki i Vensan Kasel bili su u braku od 2018. do 2023. godine
Tina Kunaki i Vensan Kasel bili su u braku od 2018. do 2023. godinefoto: Ipa Agency / Sipa Press / Profimedia

Francuski glumac Vensan Kasel ovih dana boravi u Kanu, gde je prošetao crvenim tepihom na premijeri svog filma Parthenope.

 

On se pojavio držeći za ruku svoju novu, 30 godina mlađu devojku Naru Baptistu.


Ona je mnoge podsetila na Kaselovu bivšu suprugu Tinu Kunaki, koju su paparaci takođe spazili u Kanu dva dana kasnije.

1 / 5 Foto: EPA-EFE/ANDRE PAIN

Tina, koja se 2023. razvela od flumca posle pet godina braka, još uvek nije prisustvovala nekom zvaničnom događaju u Kanu, a uočena je juče kako napušta čuveni hotel "Martinez".

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Kanski festival 2023.


Kao ni njen bivši suprug, ni Kunakijeva nije bila usamljena – društvo joj je pravio nepoznati mladi muškarac, a ona je izgledala kao da se trudi da bude neprimećena. Pored fotografa je prošla s kapuljačom na glavi i noseći naočare za sunce, a iako se anonimni mladić i ona nisu dodirivali spekuliše se da je u pitanju njen novi dečko.

 

Tina Kunaki ispred hotela 'Martinez' u Kanu
Tina Kunaki ispred hotela "Martinez" u Kanufoto: MCvitanovic / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Podsetimo, Vensan Kasel stupio je u brak s Tinom Kunaki 2018, nakon razvoda od italijanske filmske dive Monike Beluči, s kojom ima ćerke Devu i Leoni. S mladom Francuskinjom dobio je potom ćerku Amazoni, a zatim je prošle godine otkriveno da su se razišli.


Nijedno od njih dvoje nije se oglašavalo povodom razvoda, ali su izvori bliski Tini Kunaki istakli da je manekenki "srce slomljeno", a ona se potom pojavila na jednoj fudbalskoj utakmici vidno neraspoložena.

 

Tina Kunaki i Vensan Kasel bili su u braku od 2018. do 2023. godine
Tina Kunaki i Vensan Kasel bili su u braku od 2018. do 2023. godinefoto: Mondadori Portfolio / ddp USA / Profimedia

Kasel je uskoro primećen u provodu u više navrata, a odnedavno je u vezi s Tininom koleginicom Narom Baptistom, za koju mnogi kažu da je prava kopija Kunakijeve.

 

 

 

makonda-tracker